VivanDivan

VivanDivan

tisdag 19 juni 2012

Till doktorn idag

God morgon alla glada! Idag skiner solen igen och ger lite hopp om sommar till midsommar på fredag. Min midsommarklänning är inhandlad och den får ni se senare hi hi…

Tack alla underbara för era tips och pepping angående mitt förra inlägg om mitt elände till nacke, axel och arm….Love your guys!!!!

Jag lovade ju att jag skulle berätta om en Traderaaffär som gjorde mig extra varm men jag spar det till ikväll. Varan kom nämligen igår kväll och jag vill ju visa lite pics. :-)

Igår kväll var jag mer eller mindre helgalen. Satt och jobbade med ett problem till midnatt tror jag. Man blir ju sååå himla envis när man vill lösa något och så drar tiden iväg. Blev nästan dubbel arbetsdag igår men då man sitter sådär inne i något känner man inte att tiden flyger iväg så jag blev alldeles chockad när jag tittade på klockan där runt 12….

Mycket blandade ämnen här men så blir det när man har mycket att förtälja he he. Idag ska vi i a f till kirurgmottagningen med Felix. Ni trodde förstås att det var jag som skulle dit för min nacke, axel och arm som är helt fucked up men icke. Vi har fått remiss för att titta igen på Felix bråck som jag skrev om för säkert ett år sen nu. Vi skulle höra av oss om det var kvar efter ett år och det är det så nu blir det nog operation. Usch, känns lite läskigt Har ingen aning om vad en sån operation innebär. Kan de göra det med titthål och lokalbedövning eller måste han sövas tro. Det lär ju visa sig idag vad de säger.

Idag har jag i a f på mig top Odd Molly Augar top i powder strlk 1, byxor Please, kofta Odd Molly long pointers cardigan strlk 1. Skor Scorett.

P1230514P1230515P1230517P1230516P1230518P1230519

Tjolahopp alla så hörs vi

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. USCH!! Läskigt med operation av småttingar....man blir hispig som mamma. Lycka till idag snygging!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Jag har också Pointers idag och vita byxor hihi.
    Tänk sp lika outfits man kan ha men ändå inte på något vis :-)
    Ska bli kul att se din midsommarklänning som säkert kommer vara en dröm på dig!
    Lycka till idag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilket långt hår plötsligt, extensions ?

    SvaraRadera
  4. Susar förbi.. vad snygg du är!!

    VAD är det för läckert bälte du har? Svart? Jag "jagar" eller rättare sagt - väntar på att det skall trilla ner ett framför mig som känns rätt.

    Hoppas det gick bra hos kirurgen!

    KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Skärpet är ett märke som heter Rehard. Jag köpte mitt på Tullhuset i Västerås. (de skickar). Finns även på Nantucket tror jag :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  5. Jag var säker på att det var du som skulle till läkarn i dag. Hoppas allt gick bra för lillkillen.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej Vivan!
    Kan bara säga att min son gick genom bråckoperation men allt gick bara sååå bra.Såklart mamma blev rörd då han somnade; japp, han fick narkos :( På upvakningen hade han sovit knappt 1 timme, fick äta en liten macka, drack oboy o...spydde strax efter ;( Sedan kissade han o ville hem!Då allt var bra så fick vi åka hem.Skulle ha en hel del smärtstillande men behövdes inte en enda!!!
    Ps. Fick DIPLOM från sjukhuset o liten bil :)
    Hoppas det gå lika bra för din kille :))
    Kram, Magdalena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar