VivanDivan

VivanDivan

tisdag 26 juni 2012

Vivvi goes hippiestyle och katastrof på gosedjursfronten

God morgon alla söta! Oh my God vilken morgon det har varit idag. Ungarna var supertrötta och ville inte gå upp, bråkade om kläder som var osköna, Felix skulle ha en smutsig jacka på sig, Emilia hällde ut en hel påse stenar och grus som hon plockat på golvet i hallen med “mamma-tok-spel” som följd och så som droppen var att vi inte hittade Emilias favoritgosedjur Leo Leopard. Antagligen ligger han kvar uppe i stugan men vad hjälper det när en tröstlös sexåring står och gråter hjärtskärande i hallen och vill inte gå en meter utan sin leopard. Var nästan sugen att slänga ut oss alla i bilen och fara de sex milen dit bara för att få ett slut på eländet…Och i såna lägen hjälper det inte att muta med nåt eller erbjuda andra gosedjur. Det är BARA leoparden som gäller. Suck, har ni såna här morgnar ibland också eller är det bara här?

Dagens outfit går i a f i hippie-stil-tecken kände jag. Utsvängda jeans från Fornarina (gamla som gatan), blus Spira (Selected Style), halsband Unica of Sweden (Tullhuset Living) och skor Jeffrey Campbell. Hårspännet med fjädrar har jag köpt på Glitter

.P1230561P1230562P1230563P1230564P1230567P1230571P1230573P1230575P1230576P1230577

Nu måste vi i a f stressa iväg till jobb och dagis, hur ledsen hon än är snuttan. Brukar gå över när hon träffar kompisarna och glömmer bort varför hon var ledsen..

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Åhhhh gudars så snygg du är men är du alltid blusen wow verkligen snyggelisnygg , du klär i då alla färger!! Ursnygg dagens gillar hippiestyle :)!!
    Mina har aldrig varit gosedjursfreak aldrig behövt ha den katastrofen på morgonen ganska skönt !! Hoppas det gick bra ändå
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Du är jättesnygg!

    Min äldsta hade Kråkan, du vet från Mamma Mu, och den är ju skapligt kamouflagefärgad i sig... Ett tag var ett av de mest frekvent använda orden i hushållet "Var är den förb**de papegojj*ln nu igen?!?!" mumlat mellan tänderna, samtidigt som man pedagogiskt kvittrade "vi får leta efter Kråkan, den kanske har gömt sig?" Eller ja. Oftast i alla fall=) Fast vi körde inte morgonen, det var oftast vid läggdags. Brrrrr!

    SvaraRadera
  3. Så fin du är! Dessa jeans har jag också i min ägo och de är riktigt sköna. Har liksom inte haft hjärta att sortera iväg dem trots att de har några år på nacken. Gillar dem skarpt. Ni får nog åka en tur till landet i helgen låter det som. Kram!

    SvaraRadera
  4. Känner så igen dessa morgnar. Har varit snudd på att göra inbrott på dagis efter en viss "Tiger" som har varit livsnödvändig i många år! Hoppas att ni hittar gosedjuret!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Snyggo, jag funderade för länge på Selectedstyle för när jag skulle klicka var storleken borta... ångrar du dig vet du min mail.
    God natt , fin du var!! Vad tog de för halsbandet??
    kram Cia

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar