VivanDivan

VivanDivan

lördag 2 juni 2012

Morgonmys och Prosopagnosi

God morgon! Här tar vi morgon i sakta mak. T åkte iväg tidigt för att vara med i ett triatlon-lopp med först cykling, sen kanotpaddling och sist löpning i två-mannalag. Vi hade tänkte följa med och titta men då det stormar, är kallt och regnar kändes det inte sådär jättelockande. Vi tänker på honom i a f när han kommer sitta ute på Dalälven i kanoten och frysa. Hua, förstår att han inte var sugen imorse…

Själv sitter jag och kikar på veckans serieskörd som jag missat p g a alldeles för mycket jobb och barnen myser framför barnTV.

DSC_0432 (2)

Alldeles inbäddade i varma mysiga filtar som jag faktiskt köpte på ICA. Tänkte jag skulle ha dem för att skydda de vita sofforna lite så man slipper tvätta överdrag varje vecka. Lite lättare att tvätta en filt…:)

DSC_0433 (2)

Igår tittade jag på en film på Headweb som hette “Faces in the crowd” med Milla Jovovich. Shit vad vacker den kvinnan är alltså…

333525_image_1000_270x390

Filmen var väl sådär halvbra men jag lärde mig nåt nytt i a f. Ordet “prosopagnosi”. Nån som hört det förut? Tydligen en verklig åkomma där man efter en skada kan förlora förmågan att känna igen ansikten. Nyfiken som jag är läste jag på lite på nätet igår. Finns lite på wiki om ni är nyfikna. Tänk, att man lär sig nya ord fast man snart börjar närma sig 40….:-)

Nu fortsätter vi nog vårt morgonmys här. Ha det gott i det svenska, typiska juni-vädret

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Ja förbaskade väder!!!!!! Jag vaknade nyss: 2 plusgrader och spöregn bläk!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar