VivanDivan

VivanDivan

tisdag 19 juni 2012

Jag blir så nöjd när jag är så snäll–Traderasäljare som gör mig varm om hjärtat

God kväll! Jag tar precis en liten vila-hjärnan-paus för det är kvällsjobb som gäller ikväll också. Blir alltid såhär hektiskt innan semestrar när allt måste bli klart innan sommaren.

Läkarbesöket gick bra men det kommer bli operation för lillkillen i höst. Och även om läkaren intygade att det är en liten operation och minimala risker så blir man ju som mamma helnojig. Usch, ska de söva och skära i min lille pojke? Känns väldigt skrämmande. Tur Felix själv tycker det är jättespännande…

Och nu mina vänner ska ni få historien om den roliga Traderaaffären. Började med att jag klickade hem en finfin klänning på ett väldigt bra köp-nu-pris. Betalade in direkt och fick klänningen i brevlådan superfort….trodde jag ja för det var nämligen en helt annan klänning i paketet. Säljaren hade blandat ihop två auktioner. Nåja, sånt som händer tänkte jag och mailade säljaren som blev jätteledsen och nervös och ursäktade sig. Själv tog jag det med ro för det är ju sånt som händer. Jag skickade tillbaka klänningen till henne och hon försökte få tag på den andra köparen som skulle ha klänningen jag fått och som istället hade fått min klänning. Men då hon tyckte det dröjde med svar från den andra köparen åkte hon tillbaka till stället där hon köpt klänningen och köpte en ny till mig som hon sen skickade. Och hon var sååå gullig och skickade med en exta liten bonuspresent också. Hade hon inte alls behövt. Själv blev jag bara så glad så jag bjöd på returfrakten för den jag skickade tillbaka även om hon erbjöd att sätta in 24 kr på mitt konto. Äsch, det struntar vi i sa jag :)

Så får jag lov att presentera nykomlingen Odd Molly Mercherised dress i grey. Som jag haft den klänningen på min önskelista och fick den nu till en fjärdedel av priset den kostade. Helt ny :)

DSC_0148DSC_0149DSC_0150DSC_0151

Och vad var det då för bonus jag fick? Jo en jättefin vit klänning från Karin Andersson. Inget märke jag känner till alls men den var i jätteskön och mjuk bomullskvalitet så jag blev ju förstås jättenöjd :)

DSC_0156 (2)DSC_0158DSC_0157 (2)

Meeeen, historien är inte riktigt slut än. När jag provade Odd Mollyn upptäckte jag detta?

DSC_0154

Hela sömmen på ena sidan har spruckit och spricker mer och mer för varje rörelse. Men jag känner verkligen att säljaren varit mer än lovligt gullig och hjälpsam och mailat och sprungit extra så jag känner att what the f***. Hon får ha en skön semester ovetandes om detta….jag kan ju alltid tråckla ihop det. Bara sömmen ju…Eller hur hade ni gjort? Hade ni mailat säljaren igen?

Nej, jag känner mig extra snäll den här veckan så jag tror jag hoppar det Smile

Ha en fin kväll bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Beroende på klänningens pris...men som du fått den billigt och med viss möda, skulle jag nog sytt ihop den själv.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Vilken gullig säljare. Jag hade gjort som du och inte hört av mig till henne igen utan lagat själv. Dum eller för snäll men så hade ag gjort. Supersnygg klänning och den där vita var ju kanonfin, den blev jag riktigt sugen på själv... :o) Ska bli kul att se dem båda på dig. Kram från en till som jobbar ikväll!

    SvaraRadera
  3. Jag hade lagat själv. Hon har ju verkligen försökt rätta till sitt misstag.......
    Så det blir operation för lillkillen. Tur att han själv inte oroar sig, det är det viktigaste! Kram

    SvaraRadera
  4. Vad verkligt gulligt av henne. Jag hade också lagat själv och inte sagt något för hon har redan ansträngt sig så mycket. Och jag har båda klänningarna i Vintage Berry och i Grey och älskar dem. Där har du köpt dig en fin klänning. Kram

    SvaraRadera
  5. En drömklänning! Grattis till den.
    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar