VivanDivan

VivanDivan

söndag 3 juni 2012

Kan man överdosera Voltarensalva och de knöliga är ju godast

Tjena benas! Här har jag spenderat dagen i soffan och tyckte bara lite synd om mig själv. Har åkt på sån där hemsk nackvärk igen. Nackspärr, dåligt tränad, arbetsskada, jag vet inte men ont gör det och jag kan knappt röra huvudet och högra armen. Har känt att det varit på gång ett par dagar nu då jag varit lite stel och haft ont men nu slog det mig däck. Har legat en timme på spikmattan och smörjer med Voltarensalva. Vet inte om det hjälper men gör enligt beskrivning och hoppas på det bästa…Kan man överdosera den tro?

DSC_0485

Som sällskap har jag min dator, ett par filmer och en skål med chips. T tog med barnen och åkte på fikadejt plus stora lekparken så nu är jag helt ensam…

DSC_0481

Jag är rätt rolig när jag äter vissa saker har jag insett. Bl a när jag äter såna här lantchips. Vissa är ju lite knöliga och vikta och de är absolut godast så jag sitter liksom och letar ut dem ur skålen först. När jag ätit upp dem är jag oftast trött på chips så de andra får vara. :-)

DSC_0483

Emilia får visa ett litet exempel innan de for iväg. Fattar ni vad jag menar? Skum, jag vet och vänta bara när jag berättar om mina andra konstigheter när det gäller mat och hur jag äter moahaha….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Voltarensalva kan absolut överdoseras! Bäst du läser innehållsförteckningen!
    Har aldrig tänkt på att dessa chips du beskriver ska vara godare än några andra! Ska tänka på det nästa gång jag äter chips!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Hej fina du! Ville bara varna dig för att sola om du smort dig med voltaren. Man får inte sola förrän 2 veckor efter användande. Men sol nu har man ju svårt att tänka sig...huwa vad kallt det är!!! Känner en som smort in sig och sedan solade och fick en massa brännblåsor pga salvan. Tack för att vi får ta del av din fina blogg!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag sugen på chips, inte ätit några på evigheters evighet trots att det ser ut så runt min goa midja:) Apropå mat så provade vi ditt lördags recept idag, tack för att vi fick ta del av det. Det var sååå supergott, alla i familjen tyckte det.
    Hoppas ditt onda går över.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  4. Håller med dig om chipsen! Och när jag har ont i nacken kör jag med Ice Power. Finns på apoteket.......
    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar