VivanDivan

VivanDivan

torsdag 7 juni 2012

Fotoutmaningen torsdag

Tjenixen pixen alla glada. Mitt humör har faktiskt hållt sig på topp hela dagen. Nice, nice :-) Och det trots strul på jobbet, magkatarr-attack och vägarbete och segkörning på hemvägen. Nu ligger jag i sängen och tittar på Madagaskar med småttingarna. Tycker den är så himla kul. Speciellt den där lemurkungen Julian som man kan garva ihjäl sig tre gånger om åt. :-)

Så var det då fotoutmaningen. Idag kom jag på det på hemvägen och whoop whoop så fixar man nästan hela utmaningen på vägen hem :-)

1. När jag åker bil vill jag gärna lyssna på musik. Ibland blir det radio men jag är så förbenat trött på att de spelar samma låtar om och om igen på alla stationer och dessutom reklamen som är sååå himla tråkig så för det mesta blir det en skiva men ibland Spotify i mobilen och lurarna på.

IMG_1395

2. Så var det det där eländiga vägarbetet. De håller på att bygga mötesfri väg på min till-jobbet-väg och det har hållit på i över ett år nu med stundtals väldigt seg framkomlighet. Men det blir väl bra sen antar jag med både viltstängsel och säkrare väg.

IMG_1397

3. Idag var jag in på Tullhuset Living en sväng också och hittade ett sååå himla snyggt skärp. Märket heter Rehard och jag har aldrig hört talas om det men lite coolt med nitarna tycker jag. Blir nog invigning imorgon till ett par Please kanske :)

DSC_0544

Nu ska jag ta kväller här tror jag. Men vi syns och hörs imorgon. Måste fundera vad jag ska ha på mig på sommarfesten också. Tydligen lite ledig klädsel är instruktionen så det blir väl jeans och nån tröja. Plus att vi ska vara ute så nån varm jacka är ju ett måste för en fryslort som myself…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Fast jag tycker det är supersnyggt när du sätter upp med din donut, snyggt slarvigt liksom. Skulle säkert inte jag kunna få till. :)
    Jäkligt behändiga är dom iaf. Kram

    SvaraRadera
  2. Visst är det snyggt, lite nätbutiker har bältet, jag har det i brunt och älskar det. Var ditt grått eller svart??
    kram Cia

    SvaraRadera
  3. Du ser härligt glad ut i din bil! Snyggt skärp, ska bli kul att se det med brallorna!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Madagaskar är hur bra som helst, eller magadaskar som sonen kallar det:) Bältet är något av det snyggaste jag sett.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Så mysigt att se Madagaskar tillsammans.
    Riktigt snyggt bälte.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar