VivanDivan

VivanDivan

fredag 29 juni 2012

Tjolahopp, en dagens kan ni väl få nu då :)

Halloj! Nu är det helg och nästan semester. Känns så i a f för nästa vecka ska jag bara åka in till kontoret en dag och sedan sitter jag hemma och jobbar typ fram till onsdag beroende lite på när jag är klar med det jag ska hinna innan semestern. Det är lite fiffigt faktiskt. Gjorde så förra året också. Sista veckan innan semester jobbade jag tre dagar och första veckan efter semestern börjar man på onsdagen. Då blir det två kortveckor i anslutning till semestern och den känns då längre. Nu kommer jag vara ledigt i tid 4 hela veckor och två halva vilket betyder 5 veckor i tid men kommer kännas som 6…jag är inte så dum ibland…testa får ni se nåt år :)

Hade ju problem med att få in bilderna på datorn imorse men nu har jag fixat det med hjälp av lite tips från kollegor hur man skulle göra. Tack sötisar! Sånt där är jag f ö kass på. Jobbar med IT men när det gäller hårdvaran är jag inte med i matchen alls…

Dagens blev då i a f helstass från Hunky Dory med både blus och byxor. Skärp Rehard, halsband Unica of Sweden och skor Diesel.

P1230609P1230610P1230611P1230612P1230613P1230614P1230618

Blir det nåt fredagsmys hemma hos er ikväll då? Och kanske firande av påbörjad semester? Hemma hos oss kan ni ge er på att det blir fira. Tänkte mig lite vin, räkor eller grillat med färskpotatis, inte bestämt än och så jordgubbar på det. Vädret ser dock ut att villja jiddra lite med oss så vi får se om det blir inne eller ute. Soffmys är ju inte helt fel det heller. Och imorgon ska jag softa järnet på dagen innan det blir 40-årsfest på kvällen. Inte dumt alls känner jag :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Dom brallorna är bara sååå snygga Vivvi! Passar dig great! Här blir det snart fredagsmys, inne som vanligt. Det blåser ju så fanken ute, undrar när/om man ska kunna mysa på altanen??! Maken jobbar 2 v till så ingen semester ännu, ja jag är ju "ledig" ett tag till. Hoppas det gick bra hos kinesologen. Du vet, för hälsans skull är det nog viktigt att få till det där. Jag vill också jobba med IT i Västerås och inte i Kista, jag gissar du är typ projektledare? Det är ju inte jag. Ännu.
    kram Milla

    SvaraRadera
  2. Åhhh en blus precis i min smak. Verkligen superfin hela du!
    Kram och ha en fin helg!

    SvaraRadera
  3. Vad fin du är i dag! Den stassen är verkligen dig! En mix av coolt och romantik. Hoppas ni myser järnet nu.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad fin du är...som alltid! Har nu jagat runt i varenda webbshop efter Peacehalsbandet. VAR har du hittat det??? Vill ha! Vill även ha armbanden m peacemärken i olika färger. Hjälp mig, snälla.
    Ha en härlig semester nu och så håller vi tummarna att högtrycket är på G.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Kanon snygg dagens!! Hoppas Lördagen blev skoj! Kram

    SvaraRadera
  6. Har läst din blogg ett tag, och måste bara säga att du har sån grym stil. Du lyckas alltid få till dom perfekta kombinationerna, och du ger så mycket klädinspiration! :D Måste även passa på att fråga vad det är för märke på det mörkrosa armbandet som du har på dig? Ser jättefint ut!
    /Therese

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar