VivanDivan

VivanDivan

torsdag 4 november 2010

Uttråkad…

Usch vad uttråkade vi är här hemma. Idag har det varit kanonväder ute men i o m att Felix fortfarande är sjuk måste vi hålla oss inne. Jag har haft en hel del jobb att göra idag och då blir de ännu mer rastlösa och bråken har avlöst varandra. Prinsen är i en riktigt tre-års-trots-period just nu och retar sin syster till vansinne (och även sin mamma ibland) men det är väl bara att uthärda. Blir väl en lugn och snäll tonåring då har jag hört :-)

Mellan jobb och barnlek har jag suttit och klurat ut olika önskekombosar som jag vill ha. Härligt att drömma, snart jul ju så man kan skriva en liten önskelista :-)

Odd Molly Reedy Tunic almost black, Odd Molly Chrysalis minigown almost black och leggins med skinnimitation fram och tyg bak från Lindex. Mmmm, kan bli snyggt med ett par snygga boots eller stövlar…

Odd Molly Reedy tunic a black ChrysalisAlmostBlack

LindexLeggins199kr

1 kommentar:

  1. Jag införskaffade de där leggingsen från Lindex när de hade kampanj, halva priset! Sen lämnade jag tillbaka dem igen, för jag kände mig lite fjortis i dem. Men på andra är de ju supersnygga. Ångrar mig nu :)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar