VivanDivan

VivanDivan

fredag 5 november 2010

Min nya laptop och sjuk liten kille

Usch, min lille prins mår fortfarande inte bra och har hög feber. Blev telefonsamtal till sjukvårdsupplysningen idag igen. Jag tog ut en sticka ur foten på honom för ca en vecka sen och idag upptäckte vi att det är jätteinflammerat. Han har inte klagat över ont och jag har verkligen inte sett något men så får man ju tankar att det kan ha ett samband med febern. Usch, känner mig som världens sämsta mamma just nu som inte sett något. Har försökt sticka hål och fått ut lite och nu har han alsolspritomslag över natten. Så har vi fått en tid imorgon klockan 10. Nu sover han bredvid mig och det blir nog inte många timmar sömn för min del, kan inte slappna av….:-( Men lite pigg har han  varit idag i a f. Så här glad var han när han lyssnade på Lady Gaga i lurarna och dansade. Ovservera tomatfläckarna på jeansen (vräkt i sig nästan en hel ask körsbärstomater). Han får vad han vill nu när han är sjuk för det är inte mycket som år ner….

P1030548

Fick i a f min nya laptop idag. Eller rättare sagt så har den stått nån vecka på kontoret men jag har inte haft tid att ta mig an den. Men åååå vilken dröm. Snabb, härligt tangentbord…och röd. Bilden luras lite, egentligen är det en riktigt vinröd metallic färg och den är bara såå bra….

P1030559 Jag är inte världens bästa inredare men gillar mys och att dona med hemmet  så det här arrangemanget fick jag ihop och det tänder vi varje måltid nu hemma hos oss…riktigt “cosy”. Idag grillad kyckling och grekisk sallad…mums!

P1030556 Godnatt kära vänner och sov gott! Imorgon ska jag visa lite fina bilder på julklänningar till små söta prinsessor. Hittade flera raringar idag….

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar