VivanDivan

VivanDivan

söndag 28 november 2010

Skyltsöndag & ChillNorway

Idag har vi haft riktigt adventsmys. Började med tända ljus, brasa i kakelugnen och frukost i soffan med Astrid Lindgrens jul på TVn. Riktigt mysigt med glögg, rostat bröd och så pepparkakor förstås till efterrätt…
Sen var tanken att vi skulle ner på skyltsöndag på stan. Barnen hade knåpat ihop önskelistor som de skulle lämna till tomten. Men när vi skulle klä på oss och åka ville Felix helt plöstligt inte. Han klagade på örvärk och mådde inge bra. Jaha, 38,5 i temp och det blev bara tjejerna i familjen som åkte ner på stan. T var mer än nöjd att få stanna hemma med lillkillen. Så imorrn blir det nog VAB dag igen. Fattar inte hur mycket en liten kille kan vara sjuk på en termin. Helt otroligt och jag tycker så synd om lillen som aldrig får vara frisk.
Blev inte mycket shoppat dock. Emilia var på riktigt dåligt nu-slänger-jag-mig-på-golvet-i-affären-tjatar-om-allt-humör så det blev halvkul. Men tomten träffade vi i a f. Får åka ner en annan dag och inhandla lite julblommor och en ny adventsljusstake när jag är ensam tror jag. Var det som var siktet idag men icke.
Idag invigde jag min ChillNorway Denim drape shirt. Himla mjuk och skön måste jag säga.
Klänning ChillNorway Denim Drape shirt, sjal Ester Elenora, mössa G-star, benvärmare H&M, stövlar Björn Borg.
P1030916P1030915P1030917P1030918P1030920P1030921P1030922
Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar