VivanDivan

VivanDivan

tisdag 30 november 2010

SJUK

Usch, nu är jag liten och ynklig och tycker synd om mig själv men får inte en mamma vara sjuk? Jag börjar undra. Trots att jag inte är pigg alls måste jag gå upp och göra iordning ungar som ska till förskolan. Tror jag gör för mycket här hemma för att hålla ihop allting, annars skulle det ju funka fast jag ligger med täcket över huvudet. Nu är jag ensam i sängen och tänker nog inte gå upp på hela dagen. Gäller att sova och vila så mycket som möjligt innan familjen kommer hem. Glad i a f att Felix är frisk igen.
Alltså missförstå mig inte, jag har världens bästa man och de underbaraste barnen i världen som jag älskar över allt men de blir liksom tafatta och förvirrade om jag inte styr upp rutinerna. Min man har ingen aning om  vad han ska klä på barnen och vad de behöver ha packat. Klart de skulle lösa det om jag absolut inte kunde men det blir ju alltid lättare om jag gör det....
Nån som känner igen sig?

Nån dagens blir det INTE. Då skulle ni flyga baklänges av anskrämligheten.....

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Krya!!!
    Lustigt nog så avhandlade min mammagrupp just detta med papporna och barn som ska kläs på och i stort sett var alla mammor rörande överens med dig... Så du är inte ensam om detta lilla dilemma, men trist när du är sjuk att inte få ligga kavr i sängen och få krya!
    Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  2. skojja inte ....igenkänningsfaktor höööööög:)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar