VivanDivan

VivanDivan

måndag 1 november 2010

Sen dagens och jobbig natt att vänta

Idag blir det en lite sen dagens. Hann inte imorse. Trots att man fick sova en timme längre var vi alla jättetrötta. Barnens förskola är stängd för studiedagar idag och imorgon så min käre far är barnvakt. De var jätteglada imorse för det är favoritplatsen nummer ett att vara på. Felix var dock lite hängig tyckte jag och han sa verkligen att han hade ont i örat och ville vara hemma först men jag tänkte att det var nåt han bara sa för att han inte ville gå upp. Nu när jag pratade med min pappa, var han tydligen jättevarm och hade jätteont i örat och ville bara sitta i knät så jag hoppas verkligen INTE att han fått öroninflammation igen. Lille gubben, men det kommer nog bli jobbigt inatt för oss alla om han har ont. Och Tomas jobbar borta så vi är ensamma jag och kidsen…..

Här är i a f en dagens, nu far jag hem och pysslar om min son, hoppas jag hinner koppla upp senare….kan komma nån liten tanke om nåt nytt som jag önskas på modehimlen :-)

Kram alla raringar där ute!

Klänning: Odd Molly Check me Andress rosa i strlk 0

Jeansleggins: Pieces

Stövlar: Mjus

Halsduk: Vero Moda

Benvärmare: Lindex förra året tror jag…

P1030520 P1030517 P1030518 P1030519

4 kommentarer:

  1. Så kul att jag halkade in på din fina blogg! Sökte info om Blingos velourtunika för dam och hamnade hos dig. Undrar om den finns att köpa via homepartyn. Den verkar nämligen vara slut i webbshoppen. Det var lång leveranstid på din tunika, läste jag. Var det för att den var slut i lager när du köpte den?

    Hoppas få svar på mina frågor!
    Mvh Viveca

    SvaraRadera
  2. Hej Viveca!
    Snyggt namn du har :-)
    Jag köpte min på ett party och den långa leveranstiden tror jag berodde på att de inte kommit in än då jag var på partyt. Var ju nån månad sen nu och är den slut i webshoppen är risken stor att den inte går att köpa på partyn heller. De verkar ha begränsad upplaga på allt. Har två omgångar i höst missat ett par jeans till sonen som jag ville ha. Men maila dem och fråga, kan ju finnas säljare som har dem och vill bli av med sina provex. Brukar kunna finnas det när det gäller sådana här företag. Den är verkligen jätteskön och värd att kämpa för :-)
    Lycka till och välkomment tillbaka till min lilla blogg
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Tack detsamma :) Kanske ska ta och maila dem då... Tror du att str M funkar om man som jag är 174 lång och typ 60 tung?

    SvaraRadera
  4. Hej igen Viveca! Jag är 167 cm och väger 54 kg och har S men den är rätt generös i storlek. Men M skulle nog funka för dig eller kanske S t o m
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar