VivanDivan

VivanDivan

torsdag 18 november 2010

BuS

Brun utan sol, superbra uppfinning. Gillar inte att sola solarium men ibland på vintern känner man sig ju sådär riktigt blek och trött och glåmig och då är ju Brun utan sol spray toppen. På lördag ska jag ju ut så ikväll eller imorrn blir det en dusch. Har provat dessa två produkter som jag tycker funkar toppen. TanCan blir lite mörkare och man får passa sig så man inte sprayar för mycket. L’oreal är superbra om man bara vill få en liten nyansskillnad. Den får man hålla på med i flera dagar istället.om man vill bli riktigt brun….

loreal_sublime_bronze_self_tan_dry_mist_spray_12462_79768402tancan_54849891

…och tänker man på brun så kommer tankarna osökt in på semester och sommar. Nästa år blir det husvagnssemester igen. Inte min grej men kidsen och mannen älskar det och så har vi goda vänner vi kan åka med. Blir antagligen utlandsresa till hösten istället nästa år….Med husvagnen blir det samma ställe som vi var på för två år sen. Gissa vart?

fyrvifyr

Den semestern för två år sen slutade såhär(generatorn gick halvvägs hem så det blev bärgningsbil och hotellnatt medans den snälla bärgningskillen och hans kompis fixade bilen)….

bärgaren

men oj vad jag saknar Rhodos nu där vi var I somras…vill ju vara såhär brun nu…

rhodos

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar