VivanDivan

VivanDivan

söndag 7 november 2010

Weedy och Reedy

Idag är lillkillen mycket piggare och han och jag är hemma ensamma och myser. Försöker få lite pluggat också så tänk vad allt kan kännas så mycket bättre :-)

I fredags var jag och provade lite Odd Molly. Jag är dock inte så om mig och kring mig att jag kommer ihåg kameran och tar bilder i provhytten som så många andra här ute men jag fastnade för både Weedy Tunic och Reedy Tunic. Weedyn var gansaka normal till stor i storlek tyckte jag. Kan lätt ha en 0a men lite knasig dragkedja bak. Inte lätt att dra upp själv. Men då får man ju säga till mannen de magiska orden: “Unzip me….” ha ha

Reedyn var lite liten i storlek så där blir det en storlek större.

De hade dock inte hela färgskalan i butiken så det blir att ta sig en funderare vilken färg jag ska ha och vart jag ska beställa dem. Börjar ju dimpa ner lite rabatter överallt nu så då får man se vart man kan hitta bästa priserna. Gillar ju de svarta men jag vill inte ha svart i båda så det lutar nog åt dessa:

Reedy i lite military                                Weedy i almost black

ReedyMilitary WeedyBlack

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jag gillar dem båda, men trivs riktigt bra för min Weedy, så jag slår ett minislag för den ;)
    Weedyn går att ta på och av utan att dra ner kedjan (insåg jag när jag glömde att dra ner kedjan och helt sonika krängde av den utan problem) sedan dess har jag inte använt dragkedjan. Men dragkedjan ger ju lite bättre siluett och det är fint med den lilla dollarn i bak.

    SvaraRadera
  2. Jag kanske skulle ta och prova en storlek större på Weedyn, då kanske den är lättare att ta på. Har inte sett så många som har den än men den är ju jättefin och helt klart min smak. Blev såld när jag såg catwalk bilder på Nelly. Men Reedyn är också fin fast jag kan inte förstå varför den är så dyr. Om man jämför med Weedyn så tycker jag inte det skiljer så mycket i hur arbetade de är...
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar