VivanDivan

VivanDivan

fredag 5 november 2010

Casual Friday

Har ni hört det uttrycket? När jag bodde i Sheffield England för många år sen var det väldigt strikt dress-code med dräkt (kavaj + kjol eller finbyxor). Men på fredagar var det Casual Friday som betydde att då kom alla i jeans och t-shirt. Helt sjukt kul hur olika seder kan vara. I Sverige finns det ju inte så många branscher som har så strikt dress-code utan man kan gå ganska ledigt klädd varje dag. Nu har vi ju i mitt projekt där jag jobbar ett gäng indier och där verkar också Casual Friday vara anammat för mån-tor går de i kostymbyxor och skjorta(alla regnbågens färger på skjortorna) och så på fredagen kommer de i jeans och tröja. Lite kul så idag kände jag för att blir lite casual och kör G-star baggy jeans med rutig skjorta också från G-star.

Tillbaka till jobbet idag kan tilläggas. Barnen ska vara hos farmor och farfar idag då de verkade rätt pigga imorse och de erbjöd sig….

So long my friends :-)

Skjorta: G-star

Jeans: G-star

Boots: Friis & Company

Halsduk: Kommer inte ihåg

Armvärmare: H&M

  P1030539P1030540P1030542 P1030538 P1030541

1 kommentar:

  1. Stiligt :)
    Gillar jeansen. En dag, inom snar framtid hoppas jag, ska jag införskaffa mig ett par nya. Då hoppas jag de sitter lika snyggt på mig. Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar