VivanDivan

VivanDivan

tisdag 2 november 2010

Vad är en “pokaan”?

Ja, gissa det! Jag försökte ett bra tag luska ut vad min son försökte säga till mig. Han stoppade ner massa leksaker i en burk och satte en mugg upp-och-ner över. “Vad bygger du?” sa jag. “En pokaan” svarade han. “Jaha, och vad är det då, en pokal kanske?” sa jag. “Nej mamma en sån som brinner upp!” Luskade ett bra tag och gissade men vad han menade var en vulkan. Knasiga mamman som inte fattade. :-)
Är hemma idag för min lille prins är sjuk igen förstås. Har t o m ringt sjukvårdsupplysningen idag för han har haft febertoppar i över en veckas tid nu. Vi andra har ju repat oss från förkylningen men han är sämre än nånsin. Klagade över örvärk igår men inte idag. Däremot verkar han ha lite problem när han kissar. Blir det sämre måste vi åka in med honom och kolla så han inte fått urinvägsinfektion. Lille gubben, ligger här bredvid mig nu i sängen medans jag försöker jobba. Tur att han har lite sällskap av syrran som också är hemma….
Blir nog ingen dagens idag för jag orkar verkligen inte fixa iordning mig. Går i mjuka leggins och min Blingo velour tunika. Såå skönt med velour. Lite sugen på att klicka lite. Farligt när man är hemma såhär och känner sig uttråkad. Lätt att vara lite snabb i fingrarna då…..:-)
Nej, nu tänker jag ta tag i lite städning och tvättvikning .
Just nu önskar jag mig denna kombo…en blandning av ljuv romantik och tuffa detaljer….Får se vad man klickar hem. Ska också ta mig en tripp till relativt nyöppnade Tullhusetliving i Västerås. De har en mängd fina märken har jag hört. Kolla in deras hemsida som du hittar här

Stövlar: Björn Borg
Klänning, kofta och scarf: Ester Elenora
Jeansleggins: G-star

björnborg-stövlar esterelenoraklänning
esterelenorakofta GstarLeggins esterelenoraleopar
Bilder från Ester Elenoras hemsida, Revolve Clothing och Skocompaniet.
Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Sjukt snyggt : )
    Har tyvärr några graviditetskilon kvar att tappa innan jag får köpa underdelar (villl inte köpa fina kläder förrän jag är tillbaka till matchvikt) Älskar de snyggaste jeansleggingsarna - snyggt till mycket!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar