VivanDivan

VivanDivan

torsdag 18 november 2010

Din beställning är ytterligare försenad

Nu är jag faktiskt riktigt f-bannad på La Redoute. Jag beställde ett par jättefina kängor där I början av september och de har hela tiden försenat leveransen. Inte riktigt klokt och det är inte första gången. Blir nog inte att beställa därifrån mer och går nu i valet och kvalet om jag ska avbeställa dessa:

LaredouteKängor

Inatt har jag inte sovit något vidare, har haft båda barnen I sängen som vanligt och det blir trångt. Prinsessan hare en hemsk hosta stackarn och lyckades dessutom sparka mig i ansiktet två gånger. Nu blir det till att börja vänja dem på riktigt vid sina egna sängar.

På lördag ska jag på tjejklubbsfest igen och temat är “rock” och vi ska ha klädsel som passar detta. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får återkomma med lite idébilder här…..

Dagens: Skjorta från G-star, kjol Zoul från MQ, kofta Odd Molly Long Lovely Knit dark grey strlk 1, knästrumpor Odd Molly Jacquard long socks dark grey och stövlar Björn Borg.

Ha ha, nu har jag äntligen hittat lite formateringsfunktioner så jag kan göra lite bättre format på bilderna Smile

P1030738P1030741P1030739P1030740

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Sånt där är så irriterande, särskilt när det gäller säsongsplagg. Jag har väntat på en lampa sedan september men det är ju lite annorlunda, kängor vill man ju använda på hösten helst, inte mitt i vintern. Blir roligt med lite rockbilder, det ser jag fram emot!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Ja, Laredoute går fetbort (som bonusdottern skulle sagt) för mig i fortsättningen. Blä
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar