VivanDivan

VivanDivan

fredag 19 november 2010

Jag ÄR uselt hemmafrumaterial

5794-Woman-Wearing-Herself-Out-While-Doing-Spring-Cleaning-Clipart-Illustration
1. Usch vad jag verkligen suger på matlagning. När det ska lagas nån fin festmiddag eller så så koncentrerar jag mig mer men när det gäller vardagsmaten är det såååå himla trist. Igår skulle jag göra lax och potatismos och självklart glömmer jag kastrullen så potatisen kokar torrt och det blir alldeles bränt i botten. Gick att få till med massa smör och mjölk men vad fasen, ska man inte kunna koka lite potatis.

2. Jag hatar att städa. Skulle aldrig orka gå hemma hela dagarna och känna tvånget att städa. Blä, bara ett onödigt ont som måste göras varje vecka.

3. Har de o-grönaste fingrar av alla jag känner. Blommor som inte tål att vara utan vatten längre än tre veckor går bort. Får köpa nya blommor hela tiden för de dör på löpande band.
Ja, det finns säkert mycket mer men jag är INTE bra på det. Så detta inlägg är en hyllning till alla er hemmafruar som faktiskt trivs med att vara hemma och dona.

I ADMIRE YOU!

Kameran fick slut på batteri när jag skulle lägga över bilderna från dagens så dessa kommer ikväll istället. Hade inte tid att vänta på att den laddas. Men idag inviger jag min nya G-star Stella Dress. Riktigt “classy” svart och enkel som jag gillar…
Bilderna nedan från Planet Sports

g0_g_star_stella_dress_ls_dk_marineg1_g_star_stella_dress_ls_dk_marine
Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Haha, det där med blommorna känner jag igen. Har faktiskt varit tvungen att slänga en idag som inte ville va med mer, man är fan kass. =)
    Angående outfit imorrn så tycker jag ditt exempel låter kanon ju... Klänningen är jättefin. Det är ju lite svårt att få till en rockig stil men jag tänker ändå lite nitar och sånt. Man lär ju satsa på detaljerna för att få till det bra tror jag... Syns i dimman. ;) Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar