VivanDivan

VivanDivan

måndag 29 november 2010

VAB, Mon Row, pälsmössa, multivitamin och MonstertruckJesus

Salig blandning på innehåll i dagens inlägg. Hemma med sjuk liten kille idag. Han har haft örvärk och feber inatt stackarn.
Själv börjar jag också känna mig lite risig, ont i halsen och känner mig matt i kroppen och huvudet så det är väl förkylning på gång här med. Nu har jag i a f försökt ta tag i min ständiga trötthet. Var in på hälsokost igår och frågade efter något. Hon tyckte jag skulle börja med multivitaminer för trötthet kan bero på nån vitaminbrist så nu ska jag testa denna
P1030939
Blev så full i skratt nyss. Förra året köpte vi en julkrubba. Inte för att vi är jättereligiösa men jag tycker det är lite gulligt och dessutom tycker jag barnen ska få lära sig varför vi firar jul från början. Så jag har berättat sagan som teater säkert 100 gånger men iår ville sonen blanda sig i och han köpte inte riktigt min version. “Men mamma, de kan ju inte rida på en åsna heller. De måste ju ha en monstertruck ju” (För övrigt är det det enda han önskar sig i julklapp en glassbils-brottnings-monstertruck! Var fasen hittar man en sån?)
P1030940
Å så var  det en dagens också. Blev lite shopping igår på skyltsöndagen som jag glömde nämna igår. En tröja från härliga svenska Mon Row som jag kikat på ett tag och igår slog jag till i min favvo-butik i småstaden: IS!
Sen blev det en pälsmössa på H&M. Nu ska jag minsann hålla huvudet varmt i vinter. (OBS, inte äkta päls förstås och till ett superpris 99 kr)
Mössa H&M, tröja Mon Row, kjol Cheap Monday, stövlar Björn Borg, benvärmare  och polo H&M. (solen lyste in genom fönstret så det blev lilte konstiga färger)
P1030938P1030937P1030935P1030934P1030933
Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar