VivanDivan

VivanDivan

tisdag 2 november 2010

Fortsätter att tipsa: Ida Sjöstedt för JC

Jag fortsätter efter mitt inlägg om Lanvin för H&M nu att tipsa om att imorgon släpper JC sin kollektion som svenska designern Ida Sjöstedt skapat. Tre klänningar(499 kr)  och ett par tights(249 kr) kommer den innehålla.. Tightsen är klockrena tycker jag. Tänk en lång svart cardigan eller skjorta över och boots till. Och klänningarna är jättefina till vinterns fester (om man nu blir bjuden på nån ha ha….

JC_Ida_Rd_499 JC_Bl_499_Valery JC_Ida_Bl_299 JC_Ida_Bl_499 JC_Ida_Bl_499_Cecile JC_Ida_Gr_499

4 kommentarer:

  1. Jättefina klänningar, men problemet är ju som du skriver, att man ska ha lite fester att gå på också :) Förresten (med risk för att bli tjatig)... om du tröttnar på din Blingo-tunika kan du väl höra av dig till mig :)

    Mvh

    SvaraRadera
  2. Ha ha, Viveca, jag lovar att höra av mig men just nu är det mitt favvo-mysplagg :-)

    SvaraRadera
  3. Det förstår jag :) Har faktiskt fått tag på en Blingo-återförsäljare, som hade en kvar i str. small! Tror att jag chansar på den. Finns en ute på Tradera nu, men till ett "fast pris" på 700 kr. Slår i och för sig vad om att den kommer att bli såld för den summan ändå!

    SvaraRadera
  4. Ja, det får de säkert i o m att de verkar var i stort sett slutsålda. Men slå till på en du, lovar du kommer bli nöjd och hoppas storleken passar. Håller tummarna och lycka till :-) Du får rapportera sen om det blev bra..
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar