VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 november 2012

Det är kanske lite kusligt på vår gård ändå…

Halloj söta ni! Måste bara börja med att tacka för alla helt underbart gulliga kommentarer jag får här varenda dag. Jag är kass på att svara på dem om ni inte ställer direkta frågor för då brukar jag försöka svara om jag kan, Men era kommentarer betyder oerhört mycket och är en stor anledning till att jag bloggar överhuvudtaget. Bara så ni vet…love ya!!!!

Hade ett litet samtal med min son igår angående det jag skrev om igår morse här och jag frågade honom vad det är han är rädd för och berättade för honom att han ALLTID kan komma till mig och berätta vad som är läskigt. Då berättade han att det är spöken i det röda huset och att det är läskigt där. Och nu ikväll när jag kom hem kom jag hem till ett tomt och mörkt hus här då barnen och T är inne hos mina föräldrar och äter middag. (Själv behövde jag plugga så jag åkte direkt hem istället). Men när jag klev ur bilen kändes det faktiskt lite läskigt att kika upp på det röda huset (gammalt och tomt ruckel som vi har som förråd). Fick lite såna där rysningar. Vet dessutom att det står en tavla där som jag flyttade ut härifrån på en gammal dam (foto) som jag tycker stirrar på en vart man än går. Den tavlan ger verkligen mig the creeps och jag tänker INTE visa nån bild på den här. But you know…

P1240702

Emilia har tagit alla bilderna i det här inlägget och man kan ju kanske förstå känslan av att vara liten och titta upp på ett stort mörkt hus och inte veta riktigt vad som döljer sig bakom gardinerna…

P1240697

Skymning bland knotiga träd på gården

P1240704

I barnperspektiv kanske det känns som om de stora träden liksom böjer sig över en…

P1240705

…och ser det inte ut som knotiga armar det där…

P1240744

Och den där källaren är ju lite creepy tycker t o m jag. Får lite såna där “När lammen tystnar-källare-associationer” när jag går ner där…(nu har vi i o f påbörjat målning där men ändå)

IMG_1903

Så det som vi vuxna kanske ser som vackra vyer kan nog barn uppfatta på ett helt annat vis. De här bilderna plus känslan jag fick när jag kom hem fick mig bara att fundera lite….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Huuuu läskigt!!
    Och så fin du är i Wigwamen förresten. Var hos mamma igår och tänkte sno hennes 2:a men den var aldeles för stor. Frågade om hon inte kunde tråckla in det lite provisoriskt så jag kunde låna den men fick inget bra svar på den frågan haha.
    Ha en fin kväll.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. ja lite spöklikt var det allt. Hoppas det ger med sig...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Bara att lysa upp med lyktor tror jag så känns det lite bättre. Hoppas jag...
    kramar

    SvaraRadera
  4. Ååå hua mig. Ja barn känner på sig sådant. Men hoppas att det är snälla spöken. Försök ta reda på så mycket om gården. tror att du sa att det var din släkt som har ägt det. Kram niccan.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar