VivanDivan

VivanDivan

fredag 23 november 2012

Hassel…vad tänker Du på då? Och äntligen en dagens

God morgon vänner! Idag är det äntligen back to work igen. Den här veckan har varit jättejobbig, dels för att vi varit sjuka men nog mest för den där känslan av isolering och instängdhet. Att få komma tillbaka till vardagen och kollegorna och att jobba är sååå himla skönt faktiskt. Och missförstå mig inte, jag älskar att vara med barnen men att ligga instängda såhär en vecka det blir jobbigt för både dem och mig. Rastlösa alla tre tror jag och jag är glad att de fick komma iväg på lite gympa igår kväll och springa av sig lite.

När barnen och T somnat igår kväll och jag var jättepigg tänkte jag att jag skulle kika på nån film och gick in på Lovefilm för att kolla på nåt streamat. Det är ju perfekt med deras tjänst. För 99 kr per månad får jag hyra hur många filmer jag vill som kommer hem i lådan. Så fort jag skickar tillbaka en så kommer en ny utifrån en lista jag skrivit med vilka filmer jag vill ha. Och så har de ju en mängd filmer på webben också som man kan se streamat och det ingår i priset. Perfekt för en movie-lover som jag….

Hursomhelst så såg jag att de hade fått in de gamla Hassel-filmerna. Minns ni dem? Roland Hassel var ju sååå tuff. Minns att jag inte fick titta på dem när de kom för jag var för liten tyckte mina föräldrar men jag brukade smyga upp och sitta och titta i dörrspringan i smyg…tsssss…Samma sak med Dallas som jag inte heller fick se men där smög jag också upp…busigt va? :) Så igår kikade jag i a f på första filmen och det var ju ren nostalgi men oj så B om man jämför med dagens deckare. Fast kul ändå så jag tror jag måste se allihop :)

(Antar att ni först tänkte på Hassel som i trädet hassel eller hur? *fniss…blink*)

hassel

En dagens ska ni få också. Den första den här veckan och det kan väl vara på tiden. Även om jag känner mig som en zombie efter veckan sjukdoms-strapatser så var det skönt att göra sig iordning imorse. Sminkade mig för första gången sen i lördags tror jag. Blev i a f jeans Circle of Trust, stövlar Fiorentini Baker, skjorta Minimum, tröja Hunky Dory, sjal Stylesnob och jacka 2nd Day

P1260046P1260043P1260041P1260042P1260045P1260047P1260049P1260044P1260048

Nu kör vi fredag då

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Skönt att ni är på benen igen, det är aldrig kul att vara inne för många dagar i sträck. Tröjan är jätte-fin.
    En liten fråga till dig som är bra på kläder: hur gör man med tvättrådslappar och märkeslappar på sjalar, kan man klippa bort dem ? Jag tycker alltid de syns hur jag än vänder och vrider och det är så fult med dessa lappar. Ska man visa vilket märke det är eller helt enkelt klippa bort lapparna och hoppas man kommer ihåg hur sjalarna ska tvättas.
    Trevlig helg/Catherine

    SvaraRadera
  2. Näpp, jag tänkte faktiskt direkt på Roland Hassel! Jag fick inte heller se dem, däremot hade inte mina föräldrar jättekoll på vad jag läste för böcker, så jag har läst varenda Hasseldeckare som finns i bokform:-)

    SvaraRadera
  3. Åh vad jag gillar dom där brallorna!! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar