VivanDivan

VivanDivan

tisdag 27 november 2012

Idag känns det genast bättre…

God morgon bloggisar! Jag sa ju det igår. Måndagar suger och när väl tisdagen kommer så blir allt genast bättre. Var mycket lättare att gå upp imorse, inte något krångel med nånting och vi är på ett strålande humör allihop här hemma :)

Idag är en sån där dag då huvudet står lite still dock och jag har absolut ingenting att skriva om så det blir bara lite svammel här. Ikväll ska vi laga gratinerat lila blomkålshuvud med baconstuvning. Emilia tyckte det var så vackert med lila blomkål i affären så vi slog till på ett sånt. Aldrig testat förut men antar att  det smakar lika som vita. Får se hur det blir ikväll. Kanske lägger ut ett litet recept i all enkelhet :)

Sen ska jag visa en Tradera-fynd-klänning också ikväll som jag är jättenöjd med. Men tills dess får ni en dagens. Tunika Odd Molly timeout tunic chalk strlk 1, jeans G-star, sjal Beck Söndergaard och skor Jeffrey Campbell.

P1260088P1260087P1260086P1260085P1260083P1260084

Så, nu pockar barnen på min uppmärksamhet. Dags att fara iväg. Ha en fin tisdag alla sötnosar därute så hörs vi ikväll

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Snyggo! Sitter här och drömmer om ett par ursnygga Jeffrey Campbell dojjor som jag hittat. Om två veckor så kanske jag kan få chansen att köpa ett par klackar igen om foten läkt bra hehe.
    Många kramar!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar