VivanDivan

VivanDivan

fredag 9 november 2012

Fredag som känns som onsdag

God morgon vänner. Det är verkligen makalöst vilken respons jag fick på mina inlägg igår. Det är sååå himla skönt att höra att man inte är ensam med funderingar och grubblerier och att det finns fler i samma situation.

Igår kväll gjorde jag det dumma misstaget att kolla jobbmailen och det gick då upp för mig att den här helgen kommer det också bli jobb, jobb, jobb. Men men, bara å kämpa på. Ska verkligen försöka få klart så mycket jag kan idag så det blir mindre i helgen. Men detta gör att det idag inte känns som fredag utan mer onsdag. Men fredagsmys blir det ändå ikväll. Har skickat maken till “affären med gröna skylten” för att köpa glögg och nåt gott vin och så ska vi göra hemlagad pizza. Det blir bra det :)

Jag har också lovat barnen att vi ska baka bullar. Blir nog lussekatter tror jag även om det kanske är lite tidigt. Går ju faktiskt att frysa och så har man det gjort sen så blir det ett stressmoment mindre i december.

På söndag är det ju fars dag så jag måste komma på nåt spännande till T. Kanske biljetter till nya Bondfilmen att gå med sin fru på…:-) Han gillar nämligen James Bond skarpt….mmmm det kan det nog få bli…(hoppas den rackarn inte läser här nu då men det brukar han inte hi hi)

Dagens idag blev klänning, kofta och sjal från Ester Elenora och stövlar Art. Underklänningen som sticker fram är Rosemunde.

P1240877P1240881P1240879P1240880P1240882P1240883

Ser ni Felix på bilderna. Han var inte helt nöjd med strumporna jag lagt fram. De var för stora tyckte han så han skulle absolut byta. “Jaha, Felix då får du leta reda på ett par själv för eftersom det där är din storlek och de inte passar så vet jag faktiskt inte vilka du hellre vill ha” Så han ser lite moloken ut där bakom på stolen när han byter till ett par andra han hämtat :-) Men det har gått över nu så nu ska vi fara iväg till dagis, skola och jobb.

Önskar er en underbar fredag vänner. Det är riktigt kallt men ser ut att bli en fin dag så det hoppas vi på…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Usch det låter så där med så mycket jobb. Själv skall jag på en administratörskurs i endast två timmar och hoppas dessa timmar går väldans fort.
    Jackan är bara så otroligt gräslig. Sedan vet jag inte det där med att man gillar killar bättre, så säger många tjejer. En dag kom jag in i personalrummet på jobbet och då hade kvinnorna på mitt jobb en lång diskussion om hur bra vänner de var med killar och att killar var bättre och bla,bla. Jag sa till dem att de var en skam för kvinnorna i världen och att det inte är konstigt att vi( många kvinnoyrken) har sämre lön. Kvinnor var falska och jag vet inte allt de rablade upp. Det är inte sant, jag tycker tjejer skall hålla ihop det gör män och det finns lika många falska män som kvinnor. Jag sa att på sig själv känner man ju andra . Som tur är har vi högt till tak på mitt jobb eller så är jag en sån där avskydd kvinna nu, hi,hi. Nej det är jag inte. Det är härligt att vara kvinna, jag gillar det skarpt:)
    Önskar dig en bra helg trots allt jobb.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar