VivanDivan

VivanDivan

fredag 2 november 2012

Att ha en son som hejar på BRYNÄS!!!

God kväll alla fina! Felix har ju varit hos farmor och farfar idag och han kom minsann hem med en påse som farmor hade hittat i gömmorna med gamla kläder som T haft när han var liten. Och inte vilka kläder som helst. Ett stycke hemstickad Brynäs-tröja, sjal, mössa och benvärmare av nåt slag. Oh my god, och Felix hejar helt plötsligt på Brynäs. Gaaaahhh, och jag som har jobbat och jobbat för att truga på honom mitt favvolag Färjestad. Men nä då, nu är det bara Brynäs som gäller. Han ringde t o m till morfar (som är fanatisk Frölunda-supporter) och retades. Men det finns en som bar går och myser här hemma nu och det är min käre man som är brynäsare ut i tåspetsarna….

DSC_0868DSC_0869DSC_0872DSC_0873

(och ja, vår kyl och frys behöver sig en omgång med skurtrasan men det får bli imorrn) Och även om jag inte gillar Brynäs så smälter jag när jag ser min lille plutt som är så glad över sin nya stass Smile Nästan så jag skulle kunna byta lag….eller nä, that’s not gonna happen…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Brynäs hej, hej, hej....! Såklart killen håller på hockey-Sveriges bästa lag. Hälsa honom så gott från Läkerol arenas hemstad. Han borde väl få se en match snart? Kan tänka mig att pappan inte är helt svårövertalad? Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar