VivanDivan

VivanDivan

torsdag 8 november 2012

En jacka för 15 000–nej tack

Hallå där! Tack återigen för era kloka ord på mitt förra inlägg. Fick mig en och annan tankeställare bl a om vi gjort rätt som flyttat ut till gården och om jag på nåt sätt kanske hämmar barnens utveckling och bla bla. Såna tankar har farit genom huvudet idag men jag har kommit fram till en sak i a f. Jag är den bästa mamma jag nånsin kan bli till just mina barn och jag gör så gott jag kan för att de ska få den bästa uppväxten. Sen att man kanske tar felaktiga beslut ibland får man ju leva med men det går ju liksom inte att gå tillbaka och ändra på…

“What we do in life, echoes in eternity”

Ett av mina favoritcitat…kan ni gissa vem som sa så? :-) Och jag hoppas det jag gör i mitt liv på nåt sätt ska sätta bra spår i min omgivning och på mina barn…

Och det där med vänner, visst saknar jag det ibland men det har alltid varit så för mig. Har aldrig haft så många och jag vet inte vad det beror på. Kanske är mig det är fel på…kanske det är jag själv som omedvetet valt bort det…vet faktiskt inte…Men en sak är säker och det är att jag alltid haft bättre kontakt med killar av nån anledning.

Så, nu var det slut på deep-talk för idag och snabbt över till nåt ytligare. Har ni set de nya s k “It-jackorna” från Project FOCE? Alltså hur galet hypade har inte de blivit men jag är inte ens säker på att jag tycker de är snygga. Helt ok i o f men inga som man oar och aar över tills man kräks. Och priset är ju inte snyggt direkt. Oh my god, vem köper en jacka för 15000 kr? Ok om man har den budgeten men det vete fasen om jag ändå skulle lägga så mycket pengar på en jacka som dessutom är just en “inne-i-år-ute-nästa”. Jag vet inte…

FO302_1261901-0076_5images (1)images (2)images

(bilderna lånade från Miss Greta och Nelly)

Alla ovan kostar inte så mycket som 15000 men myyycket dyra är de allihop. Lite coola, ja men tror man jag lovar, det kommer inte dröja länge förrän kedjorna kommer med något liknande för under 1000-lappen. Vad tror ni?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

14 kommentarer:

  1. Skulle inte betala 15 papp för nån jacka! Klart du är en bra mamma! Inte en chans att ungarnas utveckling hämmas av att bo på landet, snarare tvärtom! Kram

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Linda på båda punkterna! Kram

    SvaraRadera
  3. Alltså jag bara skrattar när jag såg den jackan på ett visst ställe.... Alltså hur lurad kan man bli, haha och inte är den snygg, alltså jag skulle inte ens köpa en kopia. Visst blir man rätt trött på blogg-hajp-måste-ha-tycka-om-som-alla-fancy-bloggare ibland.... Kram Vivi, du är bäst!

    SvaraRadera
  4. Fulsnygg? Och definitivt INTE värd 15 000 kr. Gillar inte heller att det är päls för den är troligen äkta. Nej tack!

    Klart du är en bra mamma! Känner igen det där med att komma bättre överens med killar än med tjejer. Vet inte vad det beror på. Jag har inte heller massor av vänner och ibland kan jag sakna det där träffas flera tjejer i grupp och dricka vin. Men just nu orkar jag inte med så mycket och en del av ens gamla vänner har man glidit ifrån. Tror det blir så när man befinner sig i olika skeenden i livet. Kanske hittar man tillbaka, kanske inte. Låter deppigt men gräset är kanske inte alltid grönare hos någon annan även om det kan se så ut.

    kram

    SvaraRadera
  5. Way to expensive och jag tycker inte ens den är speciellt snygg......inget för mig.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  6. Jag kan bara hålla med ovan kommentarer, skulle ALDRIG köpa dessa, fulla rent ut sagt.....man kan inte låta sig styras av allt som visas på bloggarna, man måste ha en egen smak ;-)
    KRAM!!

    SvaraRadera
  7. Jag såg jackan på någon annons och tänkte direkt att jag inte gillade "army/navy/polarstukskombinationen alls. Finns så mycket annat!
    Och du, jag tror att du är en riktig toppenmamma!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej fina vivan! Du är toppen tro inget annat.
    Jackan nä inte min smak heller. Faktiskt riktigt ful.
    Finns så mycket snyggare OCH biligare:)
    Kram/Niccan

    SvaraRadera
  9. Du Vivvigumman;) Jag tycker du verkar vara en sååååå himla go tjej och mamma så tänk inte ens i de banorna! Du bryr ju dig verkligen om dina barn på ett fantastiskt sätt och att bo på en gård så tror jag bara de kommer att tacka dig för:) Mina stora killar är riktiga "lantisgrabbar"::) Den stora har flyttat till landet och nu när han och hans sambo snart flyttar till ett annat hus vill lillebror ha deras där ute:))
    Jackan tycker jag nästan det är komiskt med....Alltså en jacka för 15 000:-!!! Kom igen...Jag håller med dig! Välkommen (har jag lust att säga till de som vill ha den) till mitt jobb inom Polisen och se uteliggare och andra hemskheter....sen skiter vi nog i jackor för 15 papp!

    Många kramar!
    Adela

    SvaraRadera
  10. Stor kram till dig, DU är bäst till dina barn!!!
    Och jackan, gräslig tycker jag, skulle inte vilja ha den ens om jag blev betalad 15 papp ;)

    SvaraRadera
  11. Hej Vivvi!

    Du kommer att ge dina barn så mycket mer trygghet genom att välja bo "på landet", och närheten till naturen, lugnet och allt som det medför sig går inte att jämföra med stadsliv!
    Det där om att ha bara tjejer omkring sig tillhör nästan tonåren, sedan växer man ifrån det och upptäcker att kontakter med killar kan ge helt andra vinklar och det är spännande och trevligt på ett helt annat sätt! Så var det för mig iaf...
    Jackan är ursnygg, tycker jag, har sett den på en kvinna i city igår, den drar blickar till sig! Men precis som Adela skriver, det finns så mycket misär och så många som inte har ett tak över huvudet så man skäms över sådana jackor. Nej, det går inte att ha en sådan för 15 000, även om man kanske innerst inne vill det!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Instämmer med samtliga ovan..du är bara så himla go och fin människa och världens bästa mamma till dina barn så tänk inge annat..!!

    Jackan hua mig så hemsk gillar inte dessa bloggar som MÅSTE HA ALLT och ju dyrare desto bättre vad är det för fel på en Didriksson t ex ja jag fattar inte visst den drar till sig blickar MEN NOPE NOT MY STYLE kan nog isf knopa ihop nåt liknande själv av olika material och för billigare slant ;) !!

    Ta hand om dig DU ÄR BÄST för din familj tänk på det ♥

    KRAM

    SvaraRadera
  13. Urk, den var inte särskilt fin alls! Som den tant pedant jag är så kan jag bara tänka mig hur sliten den kommer att se ut efter en omgång i tvätten.

    Jag är själv uppvuxen på landet, det har inte hämmat mig ett dugg. Du gör ditt bästa för dina barn!'
    Kram A

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar