VivanDivan

VivanDivan

tisdag 20 november 2012

“Mamma du borde köpa en sån salva…den tar bort rynkor”

Jomenvisst, den kommentaren fick jag av min dotter igår. Det var nån reklam på TV om nån anti-rynkkräm och så kom den…kommentaren…”Mamma, du borde köpa en sån salva! Den tar bort rynkor” Jaha, hmmm, visst….:-)

De är roliga nästan jämt de små…:-)

Hej på er förresten. Ligger här i sängen och tänkte försöka jobba lite nu innan de små kommer igång. De är vakna och ligger här i vår säng och tittar på barn-TV. Vi är ju hemma idag också förstås men Emilia verkar mycket piggare så imorgon kanske det blir business as usual för oss alla. Beror ju på hur det går här under dagen med magen förstås. T åkte iväg till Stockholm nu och blir kvar till torsdag kväll så vi får försöka klara oss utan honom…Ingen av oss andra har i a f känt av magen så det är ju positivt. Jag är fortfarande genomförkyld och tjock ända upp i pannan känns det som men det tar sig…:-)

Lilla snuttan blev nu i a f jätteledsen när jag berättade att idag blir det inte någon balett för hennes del. Svårt för de små att förstå det där. Hon tycker ju själv att hon är frisk men smittar ju kanske fortfarande så det är ju inte så lämpligt att åka till baletten då. Vi får dansa lite balett här hemma istället….eller ja, hon kan få dansa. Inte direkt den här mammans talang kan jag ärligt säga :-)

Bjuder på lite bilder på min underbara lilla snutta idag och helt utan rynkor :)

DSC_0353DSC_0354DSC_0355

Och det är såhär hon är. Busig, livlig och glad med glimten i ögat. Och jag hoppas hon snart är på benen igen

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hoppas ni kryar på er nu!
    Du får läsa om min 40-års kris, du kanske får lite inspiration för dina rynkor, haha. Barn är för härliga..
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar