VivanDivan

VivanDivan

torsdag 1 november 2012

Budgetshopping Rut m fl

Halloj alla glada! Oj oj oj, vad jag har huvudvärk just nu. Magvärken från inatt har gått över till huvudet tror jag. Men det kan ju bero på att jag försökt jobba med två små kids som varit i luven på varandra hela dagen. Slagsmål, skrik och smäll i dörrar. Usch, Felix är i sån trotsålder och retar verkligen gallfeber på sin syster hela tiden och hon i sin tur har temperament precis som sin….hmmm…mamma…Men det är väl så ibland med små barn. De har sina faser och jag brukar försöka att hålla mig ifrån deras bråk så mycket jag kan och låta dem lösa det själva (under rimliga förutsättningar förstås). Slag, sparkar mm accepteras inte här i familjen och det är jag stenhård på. Men jag vill att de ska lära sig att kunna föra diskussioner och komma överens själva istället för att lägga mig i vartenda bråk. Om en har en sak som den andra vill ha så försöker jag få dem att “deala” istället för att bråka. Får du den här av mig, vad får jag av dig då…typ….

Snart kommer T hem i a f och då kan jag få jobba klart lite. Ikväll blir det rester till middag. Jag har glömt mina matlådor hela veckan så vi har en hel hög med rester i kylen som behöver ätas upp….

Förra veckan gick jag förbi Rut Store i Västerås. De har en hel del roliga kläder faktiskt och märken som t ex (Rut m fl, Serious Sally, Cheap Monday mm). Och just förra veckan hade de 50% på allt i hela butiken och jag var ju tvungen att gå in och kika. Och jag kom ut därifrån med en liten kasse faktiskt. Riktig budgetshopping blev det då alla tre grejerna + ett par strumpbyxor kostade enbart  ca 400 kr…

DSC_0846

En liten pälsjacka 100 kr

DSC_0847

Den fina stjärn-koftan som jag faktiskt tittat på länge som var jättemjuk och go 150 kr

DSC_0848

En söt knytblus med prickar 150 kr

DSC_0849 (2)

Strumpbyxorna kostade 15 kr tror jag….Ibland har man lite tur :)

Nu ska jag underhålla småttingarna lite….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hi blir lite full i skratt när jag tänker på dina barn. Nä det kan verkligen sätta igång en jobbig huvudvärk. Mina har kommit ifrån det. 13 o 18. 5 år emellan har igentligen aldrig bråkat... Haft tur tror jag.
    Så mycket fint och billigt du köpt. Fyndat
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Mina bråkar i perioder, man kan bli smått knäpp av mindre. Hoppas huvudvärken gett med sig nu.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar