VivanDivan

VivanDivan

söndag 11 november 2012

Sjuk kille, godaste middagen och vår fars morgon…

God morgon vänner! Igår morse tyckte jag Felix var lite varm i pannan men då han själv sa att han var pigg och det var full fart hela dagen ända till kvällskvisten tänkte jag inte mer på det men då han började grina för ingenting och såg allmänt rödmosig ut, blank på ögonen och pannan kokade tog jag tempen på honom och visst hade han feber ungen. 39.1 och jag fattar inte att det inte märktes nåt på honom under dagen. En annan skulle ju legat helt däckad vid den temperaturen…Och tänk att man oftast känner på sig rätt när det gäller småttingarna. Det slår aldrig fel att jag kan känna när de har feber utan temp…

P1240892

Han somnade sedan i soffan tidigt och sov över middagen som är en av den här familjens absoluta favoriträtter..

P1240893

Älgbiff med rödvinssky, hasselbackspotatis, kantarellstuvning och kokta grönsaker. Mmmmm

P1240894 (2)

Emilia hugger in.

P1240896

Hon ville också ha “vinglas eftersom vi stora hade det och jag tog då et litet portvinsglas som hon tyckte var sååå vackert :)

P1240895

Skåla måste man ju. Jag har vin och hon julmust…

P1240898 (2)

Idag är det fars dag och det firade vi lite här på morgonen med liten present och frukost på sängen till “vår” far här hemma.

Barnen ritade fina teckningar här i sängen på morgonen. T hade gått och lagt sig i Felix säng inatt då det blev lite trångt med en febersjuk liten kille och en sprattlande tjej…

P1240900

Felix skriver PAPPA

P1240901

Emilia färglägger ett fint hjärta hon gjort

P1240902

Och så gjorde de en fin frukostbricka som vi överraskade T med. Rostade smörgåsar med ett tjoooockt lager smör, ost-och skinkrullar samt gurka. Allt ihopknåpat av de små. Spana också in det lilla chokladhjärtat som skulle vara efterrätten :)

P1240903

Och de fina teckningarna. Tror det var bästa presenten

P1240904

Han fick också ett kuvert med biobiljett. Tanken är James Bond med lilla frugan nån kväll här framöver…

P1240907

Och när det gäller min finn-behandling med tandkräm som jag körde igår så verkar det verkligen funka. Alla finnarna har liksom torkat ihop och gör inte ont heller. Bästa husmorstipset alltså :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Älgkött av alla de slag är bara så gott. De är ljuvliga dina söta, fina barn. Härlig ålder. Hoppas killen kryar på sig snabbt och att ni får en bra vecka.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar