VivanDivan

VivanDivan

torsdag 22 november 2012

Bästa köpet i höst!!!

Halloj där! Matt är bara förnamnet av vad jag känner mig just nu. Har fortfarande ingen matlust efter magsjukan och känner mig verkligen som ett åkerspöke. Färgen i mitt ansikte matchar väldigt bra mina vita lakan i sängen….gaaaah så glåmig man kan känna sig. Och inte har vi varit utanför dörren sen i helgen så barnen börjar bli rastlösa nu. Felix fick faktiskt välja om han ville åka till dagis idag men Emilia var fortfarande lös i magen igår så jag ville inte skicka iväg henne. Annars är hon pigg och jag också egentligen förrutom att man är lite tagen. Har försökt jobba hela dagen idag faktiskt för jag ligger galet efter med kurs två dagar förra veckan och så sjukdom på det. Usch, nästa vecka kommer bli tuff och då är det dessutom kurs igen. Måste se till att verkligen energiboozta i helgen och det tänker jag göra med mys-big-time. Jag och barnen bestämde idag att vi åker till badhuset på lördag och badar lite. Och på söndag är det julbord med mitt jobb (familjevariant). Felix har dock valt kalas istället då hans bästis fyller år och T stannar hemma för att skjutsa honom så det blir bara jag och tjejerna som åker.

Men nog om statusrapporter. Nu undrar ni förstås vad mitt bästa köp i höst är och funderar väl på om det är nån Molly eller nåt annat plagg. Men icke, mina vänner. Mitt absolut bästa köp som jag verkligen insett nu när jag varit lite krasslig är den här lilla prylen…

DSC_0004 (2)

Ser ni vad det är? Hård och platt på ena sidan…

DSC_0005 (2)

Och mjuk och go på andra med nån sorts risaktig fyllning…

DSC_0006 (2)

Ett bra handtag och en liten ficka på sidan för modem och grejer och nu kanske ni förstår vad det är?

DSC_0009 (2)

Båda barnen ville demonstrera den för er.

DSC_0010

Perfekt för en som jobbar en del hemma men inte gillar att sitta vid ett skrivbord. Sitter ofta i soffan eller i sängen och jobbar och då är det ett måste för att inte förstöra fläktarna i datorn genom att ha den direkt i knät. Förut hade jag en bricka men inte alls lika skön för benene :) Och perfekt också på kvällarna när jag tittar på film i sängen..

Mycket bra pryl som finns på IKEA och kostar bara runt en 50-lapp. Perfekt :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jag älskar min datakudden som jag shoppade hem för en tid sedan - sååå skönt att kunna sitta vettigt i soffan :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. En sån ska jag köpa.......Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar