VivanDivan

VivanDivan

onsdag 20 juni 2012

Att sakna sin jeansjacka…

God lunch på er alla! Här var det hektiskt som sjutton imorse med tvätt som skulle hängas och barn som skulle kläs så nån bloggning hanns inte med. Men nu sitter jag här på lunch med en god räksallad framför mig och skriver lite inlägg…

Inser att jag glömt att berätta en incident som hände när vi hade sommarfest på jobbet. Jo jag glömde min älskade jeansjacka från G-star (kan ni se i det här inlägget bl a)i taxin på hemvägen. Hade lagt den över väskan liksom och av nån anledning måste den glidit av på sätet. Upptäcker detta dagen efter och ringer taxibolaget. Men neeej, taxichauffören har minsann inte sett min fina jeansjacka. Grrrr, så antingen är han oärlig eller så har kunde efteråt norpat den. Fy vad ledsen jag blev för jag älskade verkligen den jackan. Ni vet man har såna där plagg som man skulle kunna ha varenda dag år ut och år in. Detta var ett sådant plagg. Köpte den för säkert två år sen och har använt den väldigt flitigt. Och därför går den ju inte att få tag på heller men är det någon därute som sitter på en Small eller råkar veta vart den finns, JAG KÖPER DEN!!!

Så här ser den ut

DSC_0045_thumb[5]

Men för att trösta mig lite beställde jag en ny liknande från ASOS förra veckan och den hämtades ut igår. Inte riktigt samma och inte det coola trycket på ryggen men den får väl duga. Skön var den i a f…Den kommer f ö också från G-star. Till har jag nya gåvo-klänningen från Karin Andersson, jeans Odd Molly white stretch jeans strlk 0 och skor Jeffrey Campbell.

P1230520P1230521P1230522P1230523P1230524P1230526P1230527P1230528P1230531 - CopyP1230533 - Copy

Nu back to work

Ha en fin eftermiddag

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. ÅHHH wow gillar verkligen den klänningen supersnygg VILL OXÅ HA vilken bra säljare om du förmodan INTE vill ha den spekulant :) !! Supersnygg jeansjacka den förra oxå snygg men thumbs up för denna med !!

    Oärliga människor går bort så tråkigt när man förlorar nåt man verkligen gillar !!

    KRAMAR ♥
    /Tina

    SvaraRadera
  2. Trist med oärliga människor...jag förlorade nyligen en åhlénspåse med lite shopping i.....hade lämnat den vid varubandet på ICA.
    Vips var den borta.....tur det inte var för mer än 169:-
    Kram Titti

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar