VivanDivan

VivanDivan

onsdag 13 juni 2012

Odd Molly “classic” style när den är som bäst

God morgon raringar! Vet inte om jag skrev det igår men allt gick bra hos tandläkaren. Inga hål. Det är ju strålande så nu behöver jag inte gå dit förrän om två år igen. Vad glad jag är att jag har “bra” tänder (eller saliv eller vad det är som gör tänderna friska). Men i tonåren gillade jag INTE mina tänder eller tandläkaren heller för den delen efter tre års tandreglering. Hade två såna där drakulatänder som växte ner ovanför de andra och det ledde förstås till att jag fick lite trångt i munnen och fick dra ut fyra permanenta tänder och sen tandställning på det. Fy sjutton vad jag avskydde den där tandställningen. Och i tonåren när sånt där är extra känsligt. Och vad ont det gjorde varje månad när man skulle spänna åt den. Och man fick skavsår på insidan av kinderna och hua vad drygt det var. Fast idag är jag glad att jag gjorde det. :-)

Förra veckan gjorde jag ett riiiiktigt fynd på Tradera. Och då pratar jag inte om klänningen från igår utan en gammal Odd Molly klassiker som var en av de första blusarna jag spanade på för många år sen men aldrig köpte. Jag har haft tunikan i samma modell men den fick lämna då den inte användes. Men så låg den här blusen ute och jag fick den för 180 kr. Är inte det ett vrakfynd så säg? Odd Molly X-stitch blouse antar jag att den heter. Eller nån som vet ett annat namn? Storlek 1 är det på den. Till idag har jag jeans från Please och skor Swedish Hasbeens for H&M.

P1230440P1230444P1230445P1230447P1230446P1230448

Tycker det här verkligen är Odd Molly när det är som bäst. Klassiskt och fin kvalitet. Välarbetat och man känner sig fin i den på nåt sätt. Men det verkar vara en ökande trend på Tradera att man inte får lika mycket för plaggen längre. Verkligen köparens marknad just nu och därför drar man sig lite för att sälja av. Inte kul att få ett par hundralappar för ett plagg som kostat runt 2000…Eller vad säger ni? Har ni också märkt de sjunkande priserna på Tradera?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Vad fin du var i blusen! Ännu en lyckad tradera-fynd.
    Jag har själv lagt ett bud på en Molly klänning från vinterkollektionen-2011 men nu blev jag lite orolig om inte det är en kopia för det finns bara produktbild i annonsen och säljaren påstår att hon aldrig använt klänningen. Samtidigt (såg jag senare) så sålde hon alldeles nyss en likadan klänning fast i en annan färg och en annan storlek. Det är då jag blev lite misstänksam. Snälla, är det någon som kan hjälpa mig och kolla denna länk till annonsen och säga vad ni tycker: http://www.tradera.com/odd-molly-blenda-short-dress-stl-2-auktion_301743_157822135
    Tack!

    SvaraRadera
  2. Sötaste Vivvi! Du är så snygg i allt då jag dååååånar!;)
    Pleasejeansen med Spirablusen till var ju sååå skitsnyggt!
    Skärpet från Rehard, vad kostde de får jag fråga?=)
    ååå skulle vilja ha ett, undrar om man kan ringa butiken?!
    Vad kul att ni med ska flytta! Vi kan stötta varandra då för jag har sån separationsångest med från mitt hus;)

    Kramar i massor!
    Adela

    SvaraRadera
  3. Jättefint och fräscht. Färgen på den är så härlig. Och skönt med tandläkaren också. Jag har jämt krångel och är livrädd för att gå dit. Kram

    SvaraRadera
  4. Jättefin Odd molly blus!
    Jag har inte handlat något på Tradera än, så det har jag inte märkt!
    Jag kan inte sälja mina plagg de är för mycket använda!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Ja här pratas det fynd:) Hur kul som helst när resultatet blir så himla bra med.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Älskar dessa blusar ... och så fina till Please. Den blåa är min favorit. Kram

    SvaraRadera
  7. Det var verkligen ett fynd som heter duga! Jag har också haft de längre varianterna av x-stitch, men sålt. Att kvalitén är gedigen på dessa är helt klart. Du är supersnygg i ditt fynd. Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag har exakt samma blus med samma färgställning. Den är så fin. Vilket lyckat köp du gjorde. Jag köpte min på Freeport för 1000 kr!! Inte alls billigt.
    Kram!
    M

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar