VivanDivan

VivanDivan

tisdag 26 juni 2012

Inte bara hundar som dricker ur toan…

Oh my, vilket gallskrik jag hörde alldeles nyss. Emilia skriker att Chewie dricker ur toaletten. Springer dit och vad ser jag. Jo tänk er en lurvig Gustaf-lik kissemiss bokstavligen hänga dubbelvikt över toakanten och dricka. Fy f-n vad äckligt…Och inte hann jag med att plåta eländet heller. Nog för att man INTE ska pussa katter på munnen normalt men nu lär han nog ALDRIG få en puss av mig i a f…blääää….

Men han verkar så nöjd så….

P1230581

Skitunge!!!

Smile

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Åhh, fy attan! Det gör inte min hund, men han är ändå för ovig för det. Han dricker i badkaret ibland när tassarna ska sköljas efter promenad, men det får han egentligen inte heller. Uscha haha... Kram

    SvaraRadera
  2. Hahahaha! Sötnosen;) Har aldrig sett våran kisse dricka ur toaletten däremot ur svinäckliga vattentunnan med mygglarver i.......Kram

    SvaraRadera
  3. Haha, jag vet inte vad som är värst. En som dricker ut toa eller en som badar i den? Nu har Sigge förvisso slutat med den aktiviteten:) Snygg dagens du hade i dag, den gillade jag jättemycket.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vad söt han är..!
    När du skrev gallskrik så trodde jag att han hade ramlat ner i toaletten. :)
    <3

    SvaraRadera
  5. Hu, det var minsann lite läbbigt! Och sen så söt ändå :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Ja, katter är ett mysterium. Han var väl törstig stackarn. Min ena katt dricker aldrig inne utan vill bara dricka ute på konstiga ställen som i fågelbadet t ex. Häller vi upp vatten i lite olika baljor och skålar ute så blir han jätte-nöjd, men dricka inne, icke.
    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar