VivanDivan

VivanDivan

fredag 8 juni 2012

Sommarfestladdning och Rehard

God morgon alla söta! Det fina vädret håller i sig. Idag har magvärken gått över och jag är fit for fight för sommarfest på jobbet. Mycket trevligt men jag gillar inte konceptet att man inte riktigt vet vad vi ska göra. Av den anledningen brukar jag ofta vara en av arrangörerna men på julfesten senast hade vi en tävling och det vinnande laget fick uppgiften att arrangera årets sommarfest så jag blev entledigad från festkommittéjobb :)

Väskan är dock packad med jeans och en tröja och sköna skor. Även regnjackan är nedpackad ifall det blir regn men just nu strålar solen från klarblå himmel.

T och barnen ska ha fredagsmys själva ikväll. Hans dotter E kommer också och de ska fira henne lite eftersom hon fyllt år i veckan. Lövbiff och klyftpotatis har hon önskat och så blir det kanske nån tårta också. Jag ska försöka hinna ner på lunchen och köpa presenter från de små. De har bestämt alldeles själva vad de vill ge henne. Sen får T åka förbi mig på jobbet när han hämtar henne och hämta paketen. Från oss är det redan klart vad hon ska få men det kan jag inte avslöja här ifall hon mot förmodan råkar läsa :)…

Dagens idag blev blus Spira, jeans Please, skor Swedish Hasbeens for H&M och skärp Rehard. Gillar verkligen det skärpet a lot. Jättemjukt skinn och nitar i olika kulörer. Kommer bli väl använt känner jag :) Bra köp där Vivan….

P1230400P1230401P1230411P1230403P1230404P1230406P1230410P1230405P1230407P1230408

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Härlig färg på fina blusen.
    Hoppas jobbfesten blir trevlig!?
    Jag får läsa här imorgon...
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Ja den där blusen är verkligen superfin!
    kram!

    SvaraRadera
  3. Läckert bälte! Blusen med förresten! Håller med dig, gillar inte heller att inte veta vad som händer....
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skärpet var ju urläckert!
    Jag hade också fått nippran om jag inte hade vetat vad jag skulle, hur jag ska vara kädd eller vad som måste/bör släpas med. Hoppas det blir riktigt kul!
    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar