VivanDivan

VivanDivan

lördag 8 september 2012

Det där med inredning

God kväll alla söta. Har precis landat i soffan efter godaste lasagne-middagen tillagad av min käre make och en låååång dag ute på gården. Och jag har målat..ha ha, vad kul det var…:)

Men ju närmare det blir desto mer snurrar det i min hjärna det där med inredning. Jag blir inte klok på det och jag kan verkligen inte det där. Skulle så gärna vilja vara bra på det och se sånt där som hur det ska se ut sen men jag gör inte det. Ser massa inspiration på nätet i bloggar och kataloger men sen när jag ska försöka så blir det inte sådär bra. Hur sjutton får man till bäddningen i sängar t ex med alla kuddar och hur får man kuddarna i soffan att se sådär slarvigt perfekt ut? Jag blir galen på det där. Och alla begrepp som shabby chic, new england, colonial, industri och bla bla bla. Jag fattar ingenting av det där. Kan man blanda shabby chic med new england eller är det en dödssynd?

Om jag skulle försöka beskriva min stil när det gäller inredning så tror jag inte det går. Finns så mycket jag tycker är snyggt och jag skulle nog kunna blanda stilar hejvillt och när jag tänker efter….vad sjutton gör det. Huvudsaken måste väl vara att vi som ska bo där trivs och tycker det är fint. Vad sjutton ska jag bry mig så himla mycket för om vad andra tycker?

Men lätt det är det inte. Ska det bli nåt av det här såsmåningom tro….?

Vad gäller sovrummet har jag i a f lite på det klara hur jag vill att det ska se ut. Hittade en bild som jag inte kan sluta titta på och tyckte det var sååå himla fint…

2

Lite New England-stil vad jag förstår. Och för att komma lite närmare har jag ikväll klickeliklickat två kuddar från Lexington

1201_50979c7483-h

T är också helt inne på den här stilen och tjatar sig blå om Lexington så han blev riktigt nöjd också :)

Ja ni bloggisar, har ni den där inredningsådran?  Jag har den inte men jag försöker lära mig och när jag går in för nåt så är det till 110 % så det kommer nog fortsätta mala i mitt huvud ett tag framåt nu he he…

Men nu önskar jag er en riktigt trevlig kväll så hörs vi imorgon. Då ska vi börja sätta tapeter i barnens rum. Ska bli sååå spännande :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Ja... det måste kännas väldigt mycket på alla fronter att flytta till det nya. Men ta det lugnt tycker jag...allting blir färdigt i sinom tid och när det gäller stil så får man prova sig fram.
    kramar!

    SvaraRadera
  2. Åh. Det sovrummet is to die for! Älskar lexington! tror nog du kan hitta din stil. Du känns väldigt stilsäker :) Lita på din känsla tror jag:)
    Kram V

    SvaraRadera
  3. Exakt vad jag tänkte, gå på din känsla, vem bestämmer vad som är rätt eller fe?;) Sovrummet var suuuuperfint och passar i ert hus på landet! Tror nog du får till det Vivi!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Jaa, du man tror alltid att "alla andra" är så stilsäkra och vet precis hur det vill ha det hemma... Jag är lite som du, men jag har under åren lärt mig en hel del via inredningsbloggar (som jag började med). Man tittar runt, ser mycket fint som man absolut inte har råd med, eller som inte skulle passa hemma hos en själv, men så får man till det ändå efter ett tag... Jag är fruktansvärt långsam och seg på att få till det hemma, och i ditt fall kan jag ju förstå om du vill få i ordning men jag skulle råda till att boa in dig lite först, känn efter. Och blanda friskt, så kommer det bli toppenbra! kram Milla
    Ps jag får upp lite konstiga rutor längre med på din sida, men de är transparanta.ds

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar