VivanDivan

VivanDivan

måndag 24 september 2012

Senil, who me?

God morgon alla sötisar! Alltså, jag är verkligen helt galet senil tror jag. Insåg igår kväll att jag skrivit två blogginlägg (fredag och söndag) om precis samma sak, med samma bild. Alltså, är det normalt eller? Ni får själva försöka komma på vad jag “råkat” skriva om i två olika inlägg ha ha…

Nuså mina vänner, sista arbetsveckan innan flytt. Imorgon åker jag till Sigtuna på kurs i två dagar. Det verkar väl väldigt passande….NOT! Men det är bara å gilla läget. Ikväll blir det packning på hög nivå liksom onsdag, torsdag och fredag. På lördag bär flyttlasset iväg. Dock kommer vi lämna en del förråd och vinden just nu eftersom vi har två veckor till på oss att tömma det gamla huset och städa. På lördag har vi massa flytthjälp förhoppningsvis så det borde gå smidigt bara jag får ordning på packningen. Köket packar vi sist så det blir på fredag. Men jag har goda förhoppningar att gå i mål med detta faktiskt :)

Dagens idag blev en riktigt favvo direkt kände jag. Tröja ChillNorway Mexico Long Sleeve, jeans G-star, stövlar XUZ, sjal Beck Söndergard och jacka Munderingskompagniet.

P1230967P1230971P1230968P1230972P1230969P1230973P1230970P1230974P1230975

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Hej!
    Läser din blogg varje dag. Så fina kläder alltid. Nu undra jag hur brett är ditt skärp du har på dig här? Ååå vad fint ni får det i huset så mysigt.
    Mvh/ Niccan

    SvaraRadera
  2. Snygg snyggt snyggt som alltid !! Har oxå de jeansen supersköna å snygga ett bra köp:) !!

    KRAM /Tina

    SvaraRadera
  3. Huset kommer bli kanonfint.Vad himla snygg outfit.Vad skoj med Sigtuna dit ska jag idag med.Ha en go start på nya veckan och en fin måndag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Snyggt! Du får passa på att vila kroppen i Sigtuna och hoppas på att det inte är en massa fysövningar. Sen laddar du för flytt och det blir säkert jättebra!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Fniss. Du är inte ett dugg senil utan bara snygg!
    kram

    SvaraRadera
  6. Fasiken också! Jag som funderade på den däre tröjan men sen bestämde mig för att näe, jag hoppar den. det skulle jag ju inget gjort, så snygg!!! gah!

    SvaraRadera
  7. Jag vet faktist inet vad du har skrivit två gånger om. Jag är så jäkla senil själv så jag har säkert kommenterat båda inläggen med;) Kram

    SvaraRadera
  8. Hej! Var har du hittat stövlarna? Hittar inte dom i nån webshop!
    Mvh A

    SvaraRadera
  9. Älskar byxorna. Superfina(ja allting)
    kram!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar