VivanDivan

VivanDivan

torsdag 6 september 2012

Frukost när typ allt är slut…

God morgon bloggisar! Här är vi hemma idag också. Felix är feberfri men har fortfarande prickar på hela ryggen och det är nog inte så populärt att komma till dagis då. Får hoppas det gått bort tills imorgon…

Här hemma är vi inte riktigt vana vid att äta frukost. Brukar bara handla det till helgen. Barnen äter i vanliga fall det på förskolan och T på jobbet. Själv är jag hmmm…ingen frukostmänniska och klarar verkligen inte av att äta tidigt på morgonen. Möjligen på helgen eller när man bor på hotell bara för att det är så gott men i veckorna äter jag oftast bara en banan i farten. Inte bra, jag vet men det brukar bli tidig lunch runt halv tolv istället så jag klarar mig rätt bra ändå…

Men läget är ofta då när vi är hemma såhär i mitten av veckan att youghurten är gammal, mjölken räcker inte till gröt, dåligt med pålägg och inget mjukt bröd. Ofta har jag i frysen men det glömmer man ju förstås ta fram. Då får det bli lite provisoriskt :)

DSC_0254

Hårda tunnbrödsmackor med ost, äpple och prinskorv. Till det serveras mjölk i glas. Mina små älskar när man skär maten i små plockbitar och så får de äta med tandpetare så det körde jag på imorse så det blev lite roligare :) Och nästan hela kostcirkeln i a f….

Solen skiner och jag tror faktiskt vi kanske kan gå ut en stund senare. Han lär ju inte få mer prickar av det och är ju feberfri så en stund i trädgården ska nog gå bra :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Sån där är jag också till frukost, får inte i mig nångting innan 11 i stort sett. Ett glas mjölk brukar räcka... Men det där är ju en superbra frukost till de små! Och roligt att plocka med småbitar.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Det var väl ingen dålig frulle! Jag älskar prinskorv:) Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar