VivanDivan

VivanDivan

lördag 1 september 2012

Bästa stryktipset och en färgglad Valerie

God morgon alla glada! Här har man haft chansen att sova ut lite på ett hotellrum men vaknade förstås tidigt ändå. Har dock tagit det lugnt som sjutton. Bestämde mig för att hoppa över frukosten till förmån för att ligga och dra mig istället och det var riktigt skönt. Vet att det serveras fika på förmiddagen och till dess klarar jag mig utmärkt utan frukost. :-)

Nu ska jag ge er bästa stryktipset om ni har sidenplagg. Tänk att ni packar ner finaste sidenklänningen i väskan och när ni kommer fram så är den jätteskrynklig. Rätt lätt att bli panikslagen då om man inte har strykjärn och man ska på en fin middag. Meeen, bästa tipset är då att hänga den på en galge i badrummet medans man duschar. Se till att dörren är stängd och ha ganska varmt vatten så det blir rikligt med ånga. Och voila, klänningen blir slät av sig självt. Magiskt va? :-)

P1230837

Nu ser ni att den ser lite fläckigt ut på bilden och det är bara fukten från ångan. Det torkade fint sen…

Klänningen är för övrigt från Valerie och jag blev kär i de underbara färgerna direkt när jag såg den. Har den i strlk 34 och skorna till är från Nelly Shoes. Riktigt fynd var de skorna då jag betalade bara 79 kr för dem :)

P1230844P1230845P1230850P1230851P1230852P1230853P1230855P1230856

Nu blir det konferensande ett par timmar till innan hemfärd. Ha en finfin lördag vänner så hörs vi senare

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

 1. Har sett klänningen på Creative Lounge...jättefin o snyggt med skorna till.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Snyggast på konferensen garanterat! Kul att höra om stryktipset. Jag har hört det förr, men aldrig testat. Nu fick man ju bevis på att det funkar. Ha en fortsatt bra dag. Kram!

  SvaraRadera
 3. Looking good girl å snyggaste tjejen på stället !! Du klär fantastiskt bra i orange å i denna mycket bättre än många andra jag sett ;)!!!
  Kram ha en bra fortsatt dag

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg klänning! Har spanat lite på Valeries klänninger, dom är underbara! Kram

  SvaraRadera
 5. Men jäklars, 79 spänn för skorna. Skapligt avis jag blev på dom. Riktigt snygga! Kram Linda

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar