VivanDivan

VivanDivan

onsdag 5 september 2012

Vinterstövlar till barnen från Heppo 3för2-check…

Halloj! Vet ni, idag har vi faktiskt passat på att börja packa inför flytten lite grand. Felix verkar mycket piggare nu men lite febrig och snorig och har fått prickar på hela ryggen. Har ingen aning vad det kan vara men mina barn får det ibland när de är sjuka så jag blir inte så orolig. Vattkoppor har de redan haft så det är det inte och han verkar inte ha några besvär av dem heller så det går väl över….

Vad mer kan man pyssla med när man är hemma och VABBAR och inte kan jobba hela tiden? Jo, internetshopping. Såg att Heppo hade nån kampanj med köp 3 betala för 2 på nästan allt och köper man vinterstövlar så tjänar man ju en rejäl hacka om man kör på det. Jag behövde inga nya skor och bonusdottern E måste vi nästan gå till butik med och prova för hon börjar ju bli lite tonårskräsen. Så det blev småttingarna och T som fick varsitt par. Vinterstövlar från Timberland till barnen och ett par höstskor till T från Björn Borg.

timberland-holderness-tall-lace-1014484

Har aldrig provat Timberland som vinterstövlar till barnen men väl höst/vår-skor som varit super och själv har jag ju Muklukksen som jag bodde i förra vintern. Var dessutom in på fysisk butik igår och klämde lite på dem och jag tror de kommer hålla sig både varma och torra i dessa. Plus att jag tycker de är snygga också. Mycket smäckrare än t ex Vikings klassiska kängor som vi alltid dissat då de varit för klumpiga för mina barns smäckra fötter. Vi har hittills bara kört Ecco och Vincent (som vi varit supernöjda med) men nu kände jag för att prova något nytt.

timberland-holderness-tall-lace-1014483

Hoppas T blir nöjd med sina Björn Borg också. Han brukar lämna det rätt öppet till mig att köpa kläder och skor så jag fick fria händer :-)

bjorn-borg-paul-mid-1031171

Så nu är vi nästan färdigrustade inför vintern. Bara overall till Felix kvar. Och kanske lite nya mössor och vantar. Behövs alltid. Ska visa senare lite höstkläder/skor som vi införskaffat som jag varmt kan rekommendera…

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Max hade Timberland i vintras och de är helt suveräna. Jag hoppas att Teo kan ha dessa denna eller nästa säsong då de ser alldeles nya ut.
    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar