VivanDivan

VivanDivan

lördag 15 september 2012

All by myself…att plugga en lördagskväll

Halloj bloggisar! Idag har vi haft en riktigt hektisk dag med mycket praktik på kursen. En stor eloge till alla demo-gymnaster som stod ut med att göra volter och rondater mm så vi fick öva passning (när man assisterar, hjälper eller bara är med som säkerhet). Jättekul faktiskt och jag lärde mig massor. Grymt kul det här och nu ska vi börja köra nya övningar med våra små gymnaster utifrån vad vi lär oss i helgen. Men imorgon är det liksom skriftligt och praktiskt prov också och sånt skrämmer alltid livet ur mig. Så nu sitter jag här och pluggar en lördagskväll alldeles ensam i huset. Familjen är på kräftskiva hos grannar lite längre bort men jag kände att jag vill dels vara pigg imorgon bitti inför kursen och dels måste jag plugga så jag valde att stanna hemma…

DSC_0319 (2)

I början är man jätteambitiös och koncentrerad men just nu är jag rätt galet trött så då blir mer stilen såhär :)DSC_0324 (2)

Faktum är att jag saknar mina små och min man lite grand. Var ju borta inatt och hela dagen idag och nu ikväll mötte jag dem bara i dörren när de var på väg. Men det är bara att bita ihop. Lagade lite fish’n’chips  att trösta mig med….

DSC_0313 (2)

…och jag har nog snart fått i mig en hel 2-liters Coca Cola Zero för att hålla mig pigg…

DSC_0315 (2)

Men nu tillbaka till lite studier. Får liksom inte misslyckas imorgon. Vore iiiinte kul Sad smile

DSC_0316 (2)

Oj, nu har jag visst avslöjat att jag ska skriva prov. Då får jag ju definitivt inte misslyckas för jag skulle skämmas ihjäl om jag måste erkänna det här. Så nu har jag inte tid med er längre. :-)

Önskar er en riktigt trevlig kväll göra jag i a f

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Lycka till, det fixar du galant. Jag lyckades få i väg stövlarna i går förresten.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lycka till:) kommer gå galant! Kram Nilla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar