VivanDivan

VivanDivan

torsdag 6 september 2012

Emilia har valt lampa och med den blicken…

God kväll alla sötisar! Det går så sakteliga framåt med huset och om knappt tre veckor flyttar vi. Jag har inte visat så mycket på sista tiden för jag känner mig lite sådär almänt P A N I K S L A G E N inför flytten då det är galet mycket att göra innan det blir beboeligt därute. Vi har fått dra ner på projekt efter projekt eftersom vi helt enkelt inte kommer hinna. Så alla rum kommer inte vara klara vilket stör mig så oerhört. T har lovat att kök, alla sovrum, hallen, de golv som ska målas, trappen och ett badrum ska vara klart men resten får vi göra när vi bor där. På ett sätt blir det ju förstås lättare då vi är där hela tiden men det är INTE kul att bo på en byggarbetsplats :-(

Inredningsmässigt spanar jag runt och hittar lite grejer här och där som jag samlar på mig. Barnen har också börjat få kika på sånt de vill ha. I lampaffären såg Emilia en lampa som hon blev helt totalt helförälskad i.

91-8891

Den finns även att klicka hem från Jotex såg jag. Själv tyckte jag den var lite sådär och hade en annan i åtanke som jag tycker är jättesöt från Ikea

ikealampa

Men vet ni, det är Emilias rum och hon som ska bo därinne och med den här blicken så går det ju inte att motstå henne…:-)

IMG_1221

(Bilden från i somras men jag tycker hon har precis den där rackiga blicken som gör att man smälter som smör och hon får som hon vill den lilla lulringen. Som på bilden här där hon ville äta med fingrarna :))

IMG_1220

Vi kör hela sekvensen tror jag :)

IMG_1222

Ser gott ut va?

IMG_1219

Nej, ibland är den här mamman lite svag men som sagt, hennes rum, hennes val…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Klart att tösen ska ha den cericerosa lampan! Så roligt när hittar något de tycker är fint. Sööt som socker är hon också!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Såklart hon ska ha den cerise jättehäftig!!! Tycker det är så kul när de själva hittar nåt de vill ha å den är ju alldeles prinsessig som din fina tjej är .. Kommer bli kanoners i rummet !!! Härlig finurlig busblick hon har så fin !!!

  Vad sägs det Rom byggdes inte på en dag tycker ni får/fått mycket gjort ändå på kort tid till ni flyttar in .. Vips så är ALLT klart sen å då får du njuta det som är kvar blir lättare att fixa när ni är på plats om ork finns såklart kan ju bli lite mätt på renovering men det ska vi inte tro!!
  GO girl snar är ni där å allt klart :) spännande att se resultatet

  Kram

  SvaraRadera
 3. Nja, den blicken skulle jag nog inte smälta för. Ser nog mer ut som "jag gör precis som jag vill" .

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar