VivanDivan

VivanDivan

måndag 3 september 2012

Michael Kors…vilken färg är snyggast?

Tjenixen brudar och killar med för den delen :) Just nu ligger jag här i sängen och inser att klockan inte ens slagit 21. Oooops, fast jag är ju lite kvällströtter jag, så det är ju inte direkt helt ovanligt att jag somnar tidigt. Ska försöka koppla av med en film nu tror jag.
Imorgon ska jag, min mamma och småttingarna gå på Cirkus Wictoria som kommer till byn. Det ska bli sååå himla kul. Var oerhört länge sen jag var på cirkus och de små har aldrig varit det så de är riktigt spända. :)
Tänkte jag skulle be er om lite smakråd igen. Jag är verkligen ingen handväsktjej och går med samma väska tills den typ rasar ihop eller är så full med skräp att jag ger upp och slänger upp den på vinden med skräp och allt och köper en ny. Brukar oftast bli billiga varianter som H&M och Lindex t ex men nu har jag gått och fått för mig att jag ska investera i en rejäl väska i skinn som inte går sönder och som jag kan leva med läääänge.
Har varit jättenöjd med min lilla söta från Thyme for ginger som jag vann i vintras (bilder kan ni se här)men den är så rackarns liten. Får ju inte ens plats med plånbok utan måste ha alla kort och grejer löst ´vilket inte är det bästa  tror jag…Så nu har jag spanat runt och jag vill absolut inte köpa en Mulberry eller Louis Vuitton eller annat lyxmärke utan tänkte mig lite mellanklass på väska.
Fick då tipset av min “London-syster” att kika på Michael Kors. Jättefina väskor och inte alls lika dyra som ovan nämnda. Och jag har hittat lite ställen i USA där man kan beställa dem betydligt billigare än här dessutom. Men så var det ju det där med färgen. Ska jag satsa på klassiskt svart eller lite varmare beige? Eller kanske en lite mer tan eller vad det kallas?
BIGBCGmkmichael-kors-hamilton-padlock-large-tote-bag-profile
Nån som har nån åsikt? Gillar verkligen modellen men blev lite kär i en annan också från samma märke men den kanske blir lite väl stor. Vad tror ni?
Michael-by-MIchael-Kors-Jet-Set-Travel-Tote-Bag
Nu filmtajm
♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

6 kommentarer:

 1. Svårt det där tycker jag med, då ja är som dig och använder samma till den faller ihop:) Just nu är jag jättenöjd med min Liebeskind Berlin Nico tror jag den heter. Färgen är mest lik den på din nedersta bild längst fram. Passar till det mesta tycker jag. Lycka till med valet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag älskar bruna och beiga väskor men det är svårt, de är ju fina allihopa :-)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Den svarta eller den längst ner. Den i mitten är lite för blek, för tantig också, du har en stark och cool personlighet så den känns därför inte alls som du. Tycker jag. Kram!

  SvaraRadera
 4. Om du ska välja någon av dessa så tycker jag absolut den bruna (tan), de andra är verkligen inte du. Alldeles för "damiga" för dig.
  Jag tycker du ska kika in på Friis & Co, de har mycket snyggt att välja på http://www.shopfriiscompany.com/se/sv/vaeskor

  Kram C

  SvaraRadera
 5. Har också väskdilemma här! Jag gillade den tredje med brunt skinn. Dom på bilden längst ner är också snygga men problemet är iallafall för mig med att ha en stor väska, att jag fyller den med hur mycket "skit" som helst och får sen ont i axlarna (och maken tror att jag släpar omkring med vinterdäcken där i...)
  Lycka till med väskjakten!
  Kram

  SvaraRadera
 6. hej!
  De 3 första är ok men lite för...vet inte riktigt men inte riktigt DU, enl mig :)
  De 3andra, sk. "shopper", ganska stora...Svårt :(
  Jag har en från Liebeskind, jättenöjd med denna fast har många andra, bla från Tiger osv. Kolla på www.wardow.com

  Kram, Magdalena

  SvaraRadera