VivanDivan

VivanDivan

lördag 22 september 2012

Fredagsmys på golvet och en blöt kisse

God morgon bloggisar! Här är man uppe med tuppen som vanligt. Vi hade missat helt igår att Marlow hade gått ut och han har alltså varit ute hela natten i regnet. Lille missen var alldeles kall och blöt imorse när jag släppte in honom. Han är liksom inte ute varje dag och ibland missar man att han gått ut när barnen öppnat dörren och så. Tänkte inte så mycket på det igår kväll heller för det finns ju massa ställen i huset han kan tänkas ligga och sussa på…usch, dumma mig…:-(

Nu ligger han här på mattan och slickar sig torr efter det varma badet han nyss fått av sin matte…not so popular hos den killen men han var alldeles lerig så det gick ju inte…

IMG_1160

Han är ju så snygg när han är nybadad och alldeles blöt. Blir liksom lite mindre katt :-)

IMG_1162

Hade bara Iphonen tillgänglig så lite dåliga kort men ni ser ju hur spinkig han ser ut ha ha

IMG_1161

Igår kväll körde vi fredagsmys big time med Fångarna på fortet, chips och mys under bordet…ööööö

DSC_0416

Inte så skönt för min nacke kanske men lite mysigt :-)

DSC_0418

Tända ljus måste man ju ha på fredagsmys

DSC_0419

Sen somnade i a f Felix i soffan (ja vi flyttade oss upp sen) och T tog med honom upp för det var nån sport han ville kika på och Emilia och jag låg kvar själva. Hon tyckte vi skulle sova i sofforna hela natten och why not. Lite tjejmys alldeles själva kan man väl köra ibland så vi bestämde att så fick det bli…

DSC_0425Men när jag vaknade imorse här i soffan hade hon smugit upp och lagt sig i sin säng den lilla filuren. Och inte sagt till sin mamma förstås så det blev jag och Chewie här nere all alone :)

DSC_0426

Nehej, det här duger inte, nu ska jag gå och göra mig iordning för en snabb vända till Västerås och sen blir det jobb på gården hela dagen. Övervåningen är klar så långt vi planerat göra innan flytt så jag tänkte städa ur där idag och tvätta alla fönster (om det slutar spöregna förstås) så vi kan börja flytta dit och göra iordning sovrummen. Allrummet uppe kommer vi inte göra innan flytt av två anledningar. Vi kommer sätta igen en dörr där när vi bygger badrummet och det är ju onödigt att sätta tapeter som man sen behöver göra om och så vet vi inte riktigt vad vi ska ha rummet till och så där ska vi bo in oss lite innan vi vet vad vi ska göra….

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Oj så han ser ut stackarn - vilket jobb han måste ha haft att bli torr och fixa frissan!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lille kissen :) Min förra katt gillade vatten den knäppisen. Jag badade inte henne för hon var väldigt duktig på att hålla sig ren och hade inte lika lång päls som din kisse, men hon satt bredvid mig när jag duschade... Och ville gärna spatsera på kanten när jag badade. Dock blev det panik när hon trillade ner i badkaret och inte kom upp igen pga den hala kanten. Hjälp... att få tag i en blöt, hal och panikslagen kisse. Mitt i allt skumbad. Det var kaos och blodvite :)
    Mysig fredagskväll ni hade. Man blir glad av att läsa att ni gör så mycket småsaker i vardagen, som att "campa och sova över" på soffan, ha fredagsmys under bordet osv. Sånt älskar ju ungar. Känn inte dåligt samvete över att du ibland inte hinner med dina barn nu med allt jobb med gården!
    Lycka till med städ och flytt!
    kram kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan Vivvi
    Jag har läst din blogg ett tag och gillar hur du mixar molly med lite rockigare stil.
    Har en fråga till dig.Vet att du har flera molly från opulent serien. jag köpte just en klänning ur den serien som är använd 1 gång och ännu inte tvättad. Men tyget på ärmarnaär helt bubbligt och fullt av små hål, sträckningar. Jag ville bara höra om dina plagg är i lika dåligt skick. Har pratat med försäljaren och säger att OM inte godtar reklamtioner fastän tyget nästan faller sönder. ville bara veta om alla opulenter är lika i kvaliten.

    Hoppas du orkar svara :) och ha en underbar lördag.

    H. Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Pernilla!
      Mina opulentplagg har inte såna brister som du beskriver. Har handtvättat dem och de ser fina ut efteråt. Vad trist, de är ju sååå fina och inte kul om man råkar ut för måndagsex. Tycker du ska maila odd Molly. De brukar alltid vara så gulliga och tillmötesgående tycker jag :-)

      Lycka till och tack för dina gulliga ord
      Kram
      /Vivvi

      Radera
  4. Vad mysigt ni hade i går! Du är så duktig på att mysa till det med enkla medel :-) Ha ha, blöta katter ser verkligen jätteroliga ut, så spinkiga och fula! Tur de torkar :-)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Hyfsat smal kisse:) Verkar som om ni haft en mysig fredagskväll! Det är det lilla som ungarna uppskattar mest! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar