VivanDivan

VivanDivan

tisdag 11 september 2012

“Får jag gå in själv till fritids?”

God morgon bloggisar! Har ni sovit gott. Jag sov väldigt gott efter gårdagens packning som faktiskt gjorde mig lite lugn. Ser liksom ljuset i tunneln nu med all packning och flyttbestyr. Även om det är mycket kvar så känns det som att det faktiskt går framåt. Det enda jag har lite ångest över just nu är att jag ska på trampett-kurs i helgen för gymnastikföreningen och det är fredag till söndag så det känns liiiiite stressande faktiskt. Hade verkligen behövt den här helgen också att göra klart men men…kursen var bokad redan i våras när vi inte visste att vi skulle flytta så det är inte mycket att göra åt.

Igår hände det en liten olycka med Emilia också på fritids. Hon sprang ihop med en kamrat och slog i läppen så illa så nu har hon värsta fläskläppen tufflan. Skolsköterskan tittade på det i a f och kände på tänderna och de klarade sig som tur var. Så just nu försöker vi peppa henne med att hon är extra söt nu när hon har så stora fina puss-läppar :)

Hon börjar bli så stor min lilla tjej. Imorse frågade hon i bilen om hon fick gå in själv till fritids. Usch, vilken klump jag fick i magen. Är de så stora nu att de reder sig själva? Men hon ångrade sig sen och ville ha mamma med in och krama hejdå. Sen vinkar de alltid i fönstret när jag åker….

Dagens idag kör vi väl också. Jeans G-star, blus Odd Molly Grandmas lace blouse strlk 1 och skor Primeboots.

P1230887P1230888P1230889P1230890P1230892P1230891P1230893P1230894P1230895P1230896

Nu off to work. Ha en underbar dag

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Jätte fin blus, den har jag missat helt hos OM.
    Vad händer med ert gamala hus när ni flyttar? HAr ni sålt det?
    /Madicken

    SvaraRadera
  2. Du ska vara glad så länge du får följa med in och krama hejdå:) Jag måste säga att jag saknar just det när det gäller äldsta sonen. Allt är så pinsamt när man går i 2:an, men jag kommer ihåg att jag tyckte samma själv. Snygg outfit!
    kram

    SvaraRadera
  3. Men åh jag minns dagen då jag kunde släppa av båda barnen på morgonen och de gick själva till fritids, vilken lättnad det var! (och de stolta förstås)
    Du Vivvi! Har du sett den engelska kriminalserien "Injustice" som går på måndagar på SVT?? Med vår gemensamma favorit James Purefoy!! Jag hade helt missat det, men såg av en händelse en bild på SVT Play. 3 avsnitt har gått men finns på SVT play. WOW!!
    kram Milla

    SvaraRadera
  4. Hej!! Jag undrar var du har köpt bältet du har på dig? Det är mycket snyggt:) Finns det olika modeller på bältet? Kram Helena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar