VivanDivan

VivanDivan

söndag 23 september 2012

I förrgår.…fika, shopping och en dagens

God morgon bloggisar! När man inte har varken bilder eller text från dagen än kan man ju alltid köra med förrgårdagens bilder och äventyr :)

Vi var ju hemma både torsdag och fredag eftersom Felix behövde pigga på sig efter operationen och ta det lite lugnt. Men då ingen av barnen var “sjuka” ur ett förkylnings-eller-liknande-perspektiv tyckte jag att vi kunde ta en liten sväng ner på stan och en fika. Felix behövde dessutom både nytt regnställ och nya höstskor så vi var lite halvt tvungna att åka om han ska vara redo till förskolan på måndag. Trodde han kunde ha sitt regnställ från förra hösten men han säger att den är kort i ärmen så då får det bli ett nytt. Han kan visserligen ha byxorna ett tag till men lika bra att köpa ett helt set nu i lite större storlek så får han växa i det…Blir lite omlott sådär :)

DSC_0396

Det blev lite större besvär när vi skulle köpa skor. Jag såg två par lite högre gore-tex-skor från Puma och Timberland somvar jättesnygga men Felix tyckte inte han kunde springa snabbt med dem så vi fick kika vidare. Till slut hittade han ett par han fastnade för också från Timberland.

P1230964

Jag tycker i o f att det är bättre med de modellerna som har kardborre för de är lättare att ta på men de här gick rätt lätt ändå…

Sen blev det en fika också förstås

IMG_2009

Felix är rätt rolig. Han väljer gärna typ en yoghurt istället för fikabröd. I fredags ville han dock ha en bulle också men det slutade med att han tog två tuggor av den och bara åt youghurten :-)

IMG_2007

Själv drack jag en supergod hallonsmoothie men…

IMG_2002

…det var visst fler som tyckte den var god :)

Dagens outfit kan ni väl få från i fredags också när jag ändå håller på he he. Jeans Circle of Trust, top Hunky Dory, sjal Beck Söndergard och skor Swedish Hasbeens.

P1230959P1230960P1230963P1230961P1230962

Nu är det off to gården för att fortsätta jobba. Önskar er en fin söndag raringar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar