VivanDivan

VivanDivan

fredag 14 september 2012

New England fix…och shortstrilskande…

God morgon bloggisar! Vilket ruskväder vi har idag. Regn, blåst och kallt. Och så en son som vägrar inse att shorts-säsongen är förbi. Han satte på sig jeansshorts imorse och tisha och tyckte han var good to go men det tyckte inte mamman. Skrik, gråt och “Jag tänker inte gå till dagis idag” följde ett tag innan jag lyckades få honom att inse att det inte var nån bra idé med shorts. Ett tag var jag nästan sugen på att låta honom gå i shortsen och få lära sig den hårda vägen att det var lite för kallt men det kanske inte hade varit så uppskattat på förskolan :-) Så kompromissen blev då till slut att han fick ta med sig shortsen ifall han skulle “svettas ihjäl”….

Själv jobbar jag hemma idag då vi har lite hantverkare på gång och efter jobbet ska jag fara iväg på trampettkurs hela helgen. Vi sover kvar ikväll men åker emellan mellan lördag och söndag så man får komma hem och pussa på älsklingarna lördag kväll i a f. Barnen kommer nog få vara hos farmor och farfar större delen av helgen då T måste jobba ute på gården. Få se hur långt han hunnit sen på söndag kväll när jag kommer hem :)

Ingen dagens alltså just nu så jag tänkte visa lite nya prylar som jag köpt inför flytten. Jag är väldigt dålig på att köpa nya inredningsgrejer men just vid flytt blir jag alltid sugen på lite nytt och har snöat in lite på New England stilen och Lexington som jag tycker har sååå himla mycket fint. Köpte två kuddfodral som kommer bli jättefina på vår säng tror jag…

DSC_0300

Har även köpt två nya lampor som jag tänkte ha på sängborden men vet inte om de blir för stora kanske….får testa…

DSC_0305

Där var jag lite fiffig också för lamporna fanns både på Ellos och Jotex och jag hade en 50% kod på båda ställena på valfri vara så jag beställde en från Ellos och en från Jotex. Det gäller att vara lite smart ibland :)

Såhär ser de ut på produktbilden

91-7982ls

Passar de inte på sängborden finns det alltid nån annanstans man kan ha dem. Har länge velat ha sån där trebeningslampa för jag tycker de är så fina…

Tack också till Sandra som tipsade om att Mio hade egna överdrag till sina stolar när jag skrev om det här. Var dit och köpte sex stycken och de var i rejält tyg och väldigt nätta så det kommer bli jättebra med lite strykning bara

DSC_0306

Och det bästa, de kostade bara 99 kr styck :)

DSC_0307

Nu ska jag jobba lite men återkommer lite senare.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. ÅÅÅ de där vita lamporna är så jäkla fina!! HAr faktiskt också tänkt ha två vita till sängborden. Är lite i valet o kvalet, borden är gräddvita, kansle man ska ta svarta istället? Men är inte så förtjust i svarta lampor igentligen gaaaahhhhhh alla dessa val.
    Gillade dina nya vita flip flops hihihihi

    SvaraRadera
  2. Haha du är som jag :) Kunde ju inte låta bli att handla lite till köket innan det var klart :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Aahhh snygga grejer Vivvi! Ska bli så kul att få se sen allt på plats! Har kollat igenom alla dina snygga outfits nu med.....gosh du kan alltid få till det!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar