VivanDivan

VivanDivan

torsdag 27 september 2012

Inte pann-problem också…och fina Art från fina bloggvänen…

God kväll bloggisar! Idag har det varit en helt galen dag på jobbet. Inbokade möten precis hela dagen. Såna dagar känns det ofta som man inte gjort något vettigt alls fast det har man ju egentligen men jag är sådär så jag liksom vill producera nåt när jag jobbar. Inte bara sitta och diskutera…om ni förstår vad jag menar :)

Efter jobbet var jag snabbt ut till Bauhaus och köpte mer flyttkartonger för de tog slut hemma igår. Galet vad många kartonger det blir när man ska flytta. Vad mycket “skit” man har överallt. Imorgon är jag i a f ledig och då ska hela huset packas ihop och ner i lådor och säckar. Alla kläder och mjuka saker packar jag i säckar. Det är smidigast tycker jag…

Men idag blev jag mindre glad när jag åkte förbi ute på gården för att lämna av lite grejer på väg hem från jobbet. Det var verkligen iskallt och pann-skrället hade lagt av. Detta hände tydligen igår också när elektrikern hade varit där och två gånger idag hade den slagit ifrån. Blir galen om det ska strula nu också bara för att vi ska flytta. Vi kan ju inte vara utan värme nu liksom för det börjar ju bli riktigt kallt ute…Och den där j-a pannan ska vara bara några år gammal (jordvärme) så det borde ju inte krångla…Gaaaaahhh….

Men positiv som jag känner mig idag så tror jag det kommer ordna sig imorgon. Svärfar skulle ta dit nån som kunde sånt där så det blir säkert bra…håller alla tummar i a f :-)

Kom på nu så här på kvällskvisten att ni inte fått min dagens so here we go…klänning och underklänning By TiMo, jeans G-star, stövlar  Art som jag köpte av finaste Hilde för ett tag sen. Sååå himla sköna och jag kan verkligen säga att jag är hooked on Art….:-)

P1240021P1240022P1240023P1240024P1240025P1240026P1240027P1240029

Nu ska jag natta mina små och sen fortsätta packa. Hoppas ni har en underbart mysig torsdagskväll mina vänner och hörrni, imorrn kör vi fredag….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Oj - hoppas verkligen att det ordnar sig m pannan!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Superfint!! Tråkigt med pannan:-/ Hoppas det ordnar upp sig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men vad tråkigt med pannan. Håller tummen för att det är lätt att laga den. Du är jättefin i stassen! Kul att du gillar stövlarna.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar