VivanDivan

VivanDivan

onsdag 12 september 2012

När man känner att nej…det här går inte…

God morgon bloggisar! För mig var det inte en god morgon. Just nu känns allt så himla tungt och det är inte roligt att gå upp efter en sömnlös natt och se allt hemma som måste packas och fixas innan flytt. Tiden springer iväg och det är bara alldeles för mycket kvar att göra både i nya huset och det gamla med packning och städning och allt skit. Samtidigt har jag kurs fredag-söndag för gympaföreningen, jag ska börja en krävande kurs inom jobbet om två veckor som kräver förberedelese och plugg, det är galet mycket på jobbet, barnen har sina aktiviteter och så allt vardagligt som matlagning, tvätt mm. Det går bara inte och när man känner sig såhär uppgiven så blir man väldigt ineffektiv har jag märkt. Gick igår kväll och plockade hemma på måfå. Började packa DVD-filmer, packade lite i barnens rum och vek lite tvätt och inget av det känns som det blev mycket bra med.

Därför får ni förlåta mig nu för att jag är oerhört frånvarande i cyberspace. Orkar eller hinner inte ens läsa hos er andra. Jag får lite frågor som jag ska försöka hinna svara på här men i övrigt funkar det inte med datortid överhuvudtaget. Man får ta en liten stund på morgonen för de dagliga inläggen men det är ju rutin så det funkar ju och därför kommer här nu en liten dagens…

Jeans G-star, blus ChillNorway Lulu blouse, skor Swedish Hasbeens och halsband Unica of Sweden

P1230897P1230898P1230899P1230901P1230902P1230904P1230905

Nu ska jag åka iväg till jobbet och köra på.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Ja fy när det blir för mycket...inte lätt prioritera då.....hoppas allt går bra med flytten m.m.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Låter alldeles för mycket för dej nu .Men man får ju prioritera.Hoppas allting löser sej för dej .Håller tummar och tår .All Lycka till dej att flytten fixar sej,så löser sej nog mycket för dej.Super snygg outif idag .Passar dej super.Önskar dej en härlig dag.Styrkekramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Ta timeout från vissa saker ett tag! Från bloggen tex, ingen kommer klanka dig för det alls. Lika bra bara att stänga av liksom. Se upp för stora stressmonstret så det inte slukar dig, det finns ju en gräns för VAD man kan hinna med på en viss tid. KRAM!

    SvaraRadera
  4. Ojoj, du måste prioritera bort något, annars kommer du att vara alldeles slut inom kort. Hoppas du lyckas att få bort några måsten, varje liten del hjälper på. Kram och ta hand om dig!

    SvaraRadera
  5. Söta - ta inte kål på dig! Skit i bloggen tills tiden verkligen finns. Vi kommer att finnas kvar. Som Hilde säger - något eller helst några måsten hoppas jag att du kan ta bort.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  6. Usch då, du får inte slita ut dig vännen! Lägg ner bloggandet en period och gör en lista, som du följer slaviskt, på allt som ska fixas hemma. Lägg in några pauser framför TVn elle träning eller nåt också, det behövs i stressiga perioder. Vi är kvar och väntar här tills du har tid och ork igen!

    Lycka till med flytt och allt annat nu!!

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Förstår din känsla när allt hopar sig och man nästan kvävs. Flyttfirma som packar ner allt och en städfirma på det? Kostar ju men kan vara värt varenda krona. Var rädd om dig!
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Usch. Hatar när det kör ihop dig så. Var rädd om dig! Vi har ett uttryck på jobbet när ngn stressar för mkt. Its only fucking furniture" och "vad är det värsta som kan hända om du inte gör xx"
    Hoppas det lugnar ner sig och att du lyckas prioritera. Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar