VivanDivan

VivanDivan

onsdag 5 september 2012

Här var det sjukt igen då…

God morgon alla söta. Cirkusen igår var helt fantastiskt bra. Rekommenderar er verkligen att gå och titta om Cirkus Wictoria kommer dit ni bor. Barnen tyckte också det var jättekul men Felix var inte helt på topp och somnade efter pausen i mormors famn. Tänkte väl att han nog bara var lite trött för det var ju rätt sent men sen på kvällen när vi kom hem var han jättevarm också och inte alls pigg och visst hade han feber. Så idag är vi hemma igen. Och man kan inte låta bli att fundera hur den här hösten och vintern ska bli. Var väl för mycket begärt att de skulle hålla sig friska mer än en vecka på raken…hrmpf….

Blev i a f bestämt att jag skulle vara hemma då jag ju ändå är den av oss som har lättast eftersom jag kan ju faktiskt jobba lite hemifrån. Men gjorde mig iordning i a f och tog lite dagensbilder. Lika bra så man kan få fart på dagen istället för att gå omkring i pyjamas :)

Jeans G-star, top Hunky Dory, poncho Missoni och skor Calou.

DSC_0245DSC_0246DSC_0247DSC_0248DSC_0251DSC_0252DSC_0253

Så vill jag önska er alla en riktigt fin onsdag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Här vabbas det också.. äldsta har feber. Dessutom kräktes han lite i morse gaaaah! Men man får väl bara gilla läget. Säkert tecken på att hösten är här. ;-)

    Du ser lite mer piffig ut än mig som är iklädd mjukisstrassen :-)

    Krya på er!
    Caroline

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar