VivanDivan

VivanDivan

måndag 10 september 2012

Hooked on Art

God kväll bloggisar! Nu har jag precis avslutat projekt packa-mina-garderober och det är ju helt galet vad mycket kläder man samlar på sig. Mycket hade jag glömt bort. “Oj, den här är ju fin, varför låg den längst in gömd bland allt annat junk?” :)

Har dock inte tagit mig tiden att rensa utan packade bara allting i säckar sorterat efter typ (kjolar, klänningar etc). Sen när det är dags att hänga upp allt i nya garderoberna ska jag rensa och då blir det bloppis kan jag lova. Funderar på konceptet 139-kronors-loppis där allt kostar 100 kr + 39 kr frakt skicka lätt. Vad tror ni om det?

Men det får som sagt bli om nån månad när vi kommit tillrätta i nya huset.

Lovade ju en dagens och det blev top och jeans 2nd Day (Vet ni förresten att det är en gren av Day Birger et Mikkelsen som ju även har Day Home? Visste inte jag förrän igår) Kavajen är gammal från G-star och skorna reafynd från Art. Blev helt kär i Art-stövlarna jag fyndade för nån månad sen och när jag såg dessa boots på 70% rea kunde jag inte motstå dem. Helt grymt sköna skor och lagom hög klack för att man faktiskt ska kunna promenera runt i dem på stan i flera timmar utan att få ont. Kan verkligen rekommendera dessa skor. Såååå sköna :)

DSC_0282DSC_0284P1230882DSC_0288P1230879P1230880P1230881DSC_0285P1230885P1230886

Liiiite varm outfit idag dock då det var över 20 grader ute mitt på dagen. Såååå himla svårt att gissa vädret nu på morgonen. Igår var det svinkallt ute hela dagen och idag nästan sommarvärme. Skumt. Imorrn blir man väl sugen på en tunnare klädsel och då är det säkert kyligt igen…

Nu spikmatta och natti natti

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Läcker outfit idag igen! Provad hunky dorys derrik panst i stolek s och de är grymt snygga, bara det att de blir lite långa på mig som lätt kan kvala in som taxklubbens ordförane med mina161.5 cm:) Hur är dessa i förhållnde till det du provar idg??
    Har en hel hög med storlek 2 mollysar som blivit alltf för stora :( ---- Ha en fin dag

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar